"Doamna de Monsoreau" scris de Alexandre Dumas e romanul ce ţi l-aş putea recomanda. E ultimul pe care l-am citit şi mi-a plăcut foarte mult. Însă nu pot garanta nimic, din cauză că fiecare îşi are propriile gusturi.
Recreatia mare.Este o carte foarte interesanta si comica.Osa-ti placa.
Ştiu, deşi nu am citit-o încă, în schimb am vizionat filmul de cîteva ori. Păcat că nu am găsit cartea tradusă, o am scrisă doar în limba rusă.
Incearca Jocurile Foamei si Harry Potter. Nu te vei plictisi.
p.s. Incepe cu Jocurile Foamei, e mai scurta
"Jane Eyre" - Charlotte Bronte
"Mandrie si Prejudecata" - Jane Austen
"Clubul Mefisto" - Tess Gerritsen (cea pe care o citesc acum)
"Portretul lui Dorian Gray"- Oscar Wilde
"Memoriile unei Gheise" - Arthur Golden
Daca iti place genul fantasy, incearca "Silmarillion", "Hobbitul", "Povesti neterminate" si "Stapanul Inelelor" de J.R.R.Tolkien. Imi place si "Oracolul" si "Arhonul" de Catherine Fisher din cauza religiei pe care a creat-o autoarea. Seria "Dune" de Frank Herbert are un mod interesant in care e scrisa si iti taie rasuflarea. "Harry Potter" e captivant. "Roata Timpului" de Robert Jordan este cea mai interesanta serie pe care am citit-o pana acum. "Tunele" de Roderick Gordon si Brian Williams sincer iti da fiori, dar este bine scris. Si daca iti place prima carte, urmatoarele 4 sunt traduse. Spor la citit!
Pe aripile vantului-M. Mitchell
Jane Eyre-Charlotte Bronte
Zece negri mititei-Agatha Christie
Crima din Orient Express-Agatha Christie
(Din aceasta lista preferata mea este "pe aripile vantului")
Jocurile Foamei(3 volume) de Suzanne Collins.
Academia Vampirilor de Richelle Mead (6 volume)
Fortele Raului Absolut de Kelley Armstrong (3 volume)
Culorile Dragostei de Kerstin Gier(3 volume)
Jurnalele Vampirilor de L.J.Smith
Nu plange sub clar de luna de Heather Davis
Dupa cum observi(daca vei cauta pe internet cate un rezumat pentru fiecare roman in parte), eu prefer cartile fantasy,care ma scot putin din realitatea in care traiesc. Am citit toate cartile recomandate mai sus,si, crede-ma : sunt geniale! Nu gasesc un cuvant mai potrivit. In plus, nici nu sunt foarte greu de citit, incat nu contin arhaisme, regionalisme, iar stilul in care au fost scrise este usor de inteles. Deci ti le recomand calduros!
Lectura placuta!
anonim_4396 întreabă: