| Ret_Oksa_1992 a întrebat:

Sal TPU.
Am si eu nevoi de un sfat. Mie imi place foarte, foarte mult Harry Potter si mi-a parut rau cand s-au terminat cartile, am vazut filmele etc.
Si am vrut ca si sora mea sa citeasca ca e frumoasa cartea, dar ea nu si nu si nu. Eu cred ca zice nu doar ca sa-mi faca mie in sac, nu de alta, ca, cont de pottermore m-a rugat sa-i facsad. Deci, cum pot sa o conving ca, cartea este fumoasa si ca merita sa o citeasca?

Răspuns Câştigător
| LTAA a răspuns:

Cauta-i niste versiuni online, sau macar povesteste-i ceva din carte, asa din intamplare, sau macar un film din serie sa vada

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da las-o in pace ca nu mai are un an de trait, poate o sa vrea sa le citeasca mai tarziu daca-i tot stai in cap n-o sa citeasca sigur. Eu una urasc cand imi zice cineva sa fac ceva, mai rau nu-mi vine sa fac lucrul respectiv. Las-o pe ea sa descopere ca altfel o sa dezvolte o antipatie pentru ele din cauza ta.

| Eastwood a răspuns:

Nu o poti obliga sa citeasca daca nu vrea, poate nu o vede asa de interesanta si captivanta ca tine!
Nu o mai cicali, poate o sa o citeasca daca nu mai insisti asa mult!

| Cossta a răspuns:

Se pare ca m-am inselat in privinta ca, daca citesti carti stii mai bine sa te exprimi, ma rog, chestia e adevarata dar tu esti un caz aparte.

| Aberdeen a răspuns (pentru Cossta):

A citit seria Harry Potter, nu toată literatura existentă.

| Cossta a răspuns (pentru Aberdeen):

A, deci trebuie sa citesti toata biblioteca judeteana...Cate sute de pagini are seria? Eu bat pariu ca nu a citit nimic.

| Aberdeen a răspuns (pentru Cossta):

Nu știu ce a citit sau nu, dar eu zic că nu e de ajuns să citești o anumită serie de cărți ca să ajungi să te poți exprima perfect, sau măcar corect. E nevoie de o lectură mai vastă ca să ajungi la anumite nivele. Nu te-ai înșelat: dacă citești cărți, începi să te exprimi mai corect decât o făceai înainte. Asta am vrut să ți-o spun. În cazul ei, e probabil să nu fi citit decât anumite genuri de cărți care nu au ajutat-o în privința asta.