Cauta-i niste versiuni online, sau macar povesteste-i ceva din carte, asa din intamplare, sau macar un film din serie sa vada
Nu o poti obliga sa citeasca daca nu vrea, poate nu o vede asa de interesanta si captivanta ca tine!
Nu o mai cicali, poate o sa o citeasca daca nu mai insisti asa mult!
Se pare ca m-am inselat in privinta ca, daca citesti carti stii mai bine sa te exprimi, ma rog, chestia e adevarata dar tu esti un caz aparte.
Da las-o in pace ca nu mai are un an de trait, poate o sa vrea sa le citeasca mai tarziu daca-i tot stai in cap n-o sa citeasca sigur. Eu una urasc cand imi zice cineva sa fac ceva, mai rau nu-mi vine sa fac lucrul respectiv. Las-o pe ea sa descopere ca altfel o sa dezvolte o antipatie pentru ele din cauza ta.
Nu știu ce a citit sau nu, dar eu zic că nu e de ajuns să citești o anumită serie de cărți ca să ajungi să te poți exprima perfect, sau măcar corect. E nevoie de o lectură mai vastă ca să ajungi la anumite nivele. Nu te-ai înșelat: dacă citești cărți, începi să te exprimi mai corect decât o făceai înainte. Asta am vrut să ți-o spun. În cazul ei, e probabil să nu fi citit decât anumite genuri de cărți care nu au ajutat-o în privința asta.
anonim_4396 întreabă:
Andrei123Andrei întreabă:
anonim_4396 întreabă: