Hei ^^ eu am citit ambele serii si pot sa zic ca amandoua sunt la fel de bune! Iti recomand sa incepi cu "Twilight" deoarece sunt mai putine volume, plus ca le poti gasi la revista BRAVO ( 2 carti pe luna ). O zi cat mai frumoasa sa ai
Mai bine citesti Harry Potter ! Daca vrei iti recomand Lord Of The Rings! Twilight si Vampire diaries sunt niste carti de rahat! Daca stai si le citesti o sa iti dai seama pe la final cat de nasoale sunt! Mai bine alege ceva bun!
AI dreptate Harry Potter sunt niste carti nemaipomenite. Fata de vampiri. totusi iti recomand The Vampire Diaries.
Eu iti recomand "Twilight". Am citit cartile din seria "Twilight" si sunt foarte romantice si mult mai complete decat filmele cu acelasi nume. Si stilul de scris e cursiv, te ajuta sa te identifici mai bine cu personajul principal.
Eu iti recomand Amurg(Twilight) oentru ca este o serie de volume ce te tin cu sufletul la gura, captivante si cu multa dragoste(si umor pe alocuri); mie imi place finalul, dar sincer as fi preferat sa ramana cu Jacob
Te sfătuiesc să începi cu "Twilight" pentru că "Jurnalele Vampirilor" o să te adoarmă. Să știi că serialul e de 1000 de ori mai bun și nu se aseamănă deloc cu cărțile. Doar numele personajelor e la fel. Dacă îți place serialul, o sa fi dezamăgită de cărți pentru că sunt foarte proaste. Felul de a scrie al autoarei este foarte plictisitor și o să adormi cu cartea în mână.
Vrei o carte cu vampiri? Citește Dracula de Bram Stoker, nu mizeriile astea cu vampiri adolescenți gay și drăgălași, care practic distrug orice mit despre vampiri.
CyberDune28 întreabă: