Nu le-am citit pe toate, pe primele 2 doar. Ce am citit nici pe mine nu m-a dat pe spate, dar sunt cărți bune. Serialul este și el ok.
A song of ice and fire și Lord of the rings care aparțin tot genului ăstuia sunt mai bune, dar au și un stil diferit.
Salut! Si eu am citit cartile The Witcher! Mie mi s-au parut destul de bune, dar acum fiecare cu parerea lui! Dar vezi ca in romana nu sunt traduse toate, mai sunt 2 in seria principala, iar ultimul volum e "The Lady of the Lake".Si inainte de el mai e "Turnul Randunelei" care a fost tradus recent. Daca nu le-ai citit, atunci opreste-te din citit raspunsul meu pentru ca iti explic ce s-a intamplat la finalul seriei principale, adica la finalul cartii The Lady of The Lake.Hai sa iti explic ce cred ca s-a intamplat! Dupa ce Geralt si Yennefer au murit, stii ca se trezisera pe o barca pe un lac si nu stiau pe ce lume se afla! Eu cred ca lumea aia era un fel de Rai, sau o lume in care se duc cei morti. Unii spun ca acea lume ar fi chiar Avalon din legendele cu Regele Arthur(deoarece si Regele Arthur a plutit pe o barca dupa ce a murit).Iar acea nunta dintre Geralt si Yeneffer poate sa fie sau poate sa nu fie adevarata! Dar daca a fost, ea a putut lua parte la ea(pentru ca ea e Conducatoarea Lumilor si se poare teleporta oriunde).Si pentru ca si-a indeplinit misiunea in lumea ei, adica de a aduce pacea(Nilfgaard a facut pace cu celelalte regate).
Am uitat sa inchei ultima fraza.Si pentru ca si-a indeplinit destinul pe lumea ei, s-a teleportat intr-o alta lume, ca sa-si gaseasca un scop!
Mulțumesc mult de răspuns! Am precomandat deja turnul rândunicii! Abia aștept să o primesc! Îmi pare rău că nu au fost traduse toate! Știu că este o carte buna, că indiferent ce scria acolo, tot nu te puteai opri din citit, dar este neterminata! Fac pariu că pentru ultima carte mai durează cel puțin un an până o traduc...