Habar n-am ce sa zic despre poezia ta. Eu cred ca n-ar trebui sa prezinti o poezie despre moarte in acea situatie. Dar e alegerea ta nu trebuie sa tii cont de parerea mea.
Eu as fi prezentat ceva de dragoste.
Eu nu prea văd sensul primului vers )) păi ce vis perturbă dacă oricum e pustiu? mai bine ai înlocui cu altceva
cred că mai degrabă „din vis" în loc de „de la capătul"
din vis, speriat, nu mă trezesc
ci doar trăiesc, în loc de și
virgulă după învie, deși sincer mie mi se pare că nu prea are sens versu ăsta
al doilea vers chiar e nice
cred că poți să tai îmi, liniștea din juru-mi urlă-n timpane, mi se pare că n-ai nevoie de îmi că reiese deja din „mi" și doar e repetiție și îngreunează ritmu
ultimu sincer l-aș înlocui cu altceva, nu are nici rima, nici ritm și e și destul de cringe
Umbrele singuratatii metaforizeaza constientizarea singuratatii, visul pustiu reprezinta viata lipsita de insemtamant (pustiul) datorata singuratatii, lucru care produce atat de multa durere incat eul liric incepe sa nu mai distinga realul de cosmar.
Apoi capatul visului urat, al cosmarului constituie de obicei punctul cel mai atroce al acestuia, punctul in care in mod normal un om s-ar trezi, de asta "capatul visului" are un impact mai mare decat "in vis"
Într-adevăr "imi" este o repetitie inutila
Iar in ultimul vers, singuratatea devine atat de apasatoare incat apare dorinta de sinucidere, coasa ce neagra, facand referire la moarte. De asemenea intre ultimele doua versuri exista rima de gradul 4.