| deathdiana a întrebat:

Salut, aș vrea să aud câteva păreri despre Nietzche deoarece mă bate gândul să încep a citi cărțile lui, dacă aveți niște recomandări ar fi perfect…

Răspuns Câştigător
| DeMicUnC?l?tor a răspuns:

Am citit căte ceva din materialul și teoriile sale. Duoă ce-am filtrat totul, pot soune că sunt de acord cu 6% din ce-a lăsat în urmă.

7 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Friedrich Nietzsche a fost un filozof german care a avut o influență semnificativă asupra gândirii occidentale moderne. El este cunoscut pentru conceptele sale despre "supraom", precum și pentru criticarea valorilor tradiționale și a religiei.
Multe dintre ideile sale au fost interpretate în moduri diferite de către oamenii de știință și filozofi care au venit după el, ceea ce a dus la o mulțime de interpretări diferite ale gândirii sale.
În general, Nietzsche este considerat un gânditor provocator și influent care a pus întrebări importante despre sensul vieții și despre modul în care gândim despre noi înșine și lumea în care trăim.

| deathdiana explică (pentru DeMicUnC?l?tor):

Am să rămân la stoicism (((:

| DeMicUnC?l?tor a răspuns (pentru deathdiana):

La fel și eu! Virtute și fruntea sus,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nietzche este un filosof pesimist la fel ca Cioran, daca ti-a placut Cioran o sa iti placa si Nietzche.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru helpforyou):

E greu sa dai copy paste de pe goagle?

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Cred că "Știința veselă" e un început bun.

Răspuns utilizator avertizat