Cu ''siguranta'' o sa reusesc sa imi imbogatesc vocabularul...am uitat sa gestionez ca este o intrebare serioasa.
" am uitat sa gestionez ca este o intrebare serioasa " wtf? Ce dracu vrea să însemne asta? Cunoști măcar ce înseamnă " a gestiona "? Învață sensul cuvintelor dacă vrei să pară măcar că deții un vocabular elevat.
"am uitat sa gestionez ca este o intrebare serioasa." Alo! Vorbeste romaneste! Nu incerca sa epatezi! puteai sa scrii: am uitat sa precizez ca este o intrebare serioasa. Oricum, tot nu realizai nimic pentru ca fiecare raspunde cum il taie capul. Cat despre un vocabular imbogatit se evidentiaza printr-o vorbire fluenta in orice domeniu de discutie. Sunt prea multe cuvinte pentru a ti le putea spune cineva.
Valabil si pentru Salotanul, si pentru aceia care se grabesc sa raspunda.
Criticile trebuiesc sa fie constructive, nu distructive.
Cand cineva greseste nu-i vom fi de folos daca il vom ataca cu propriile greseli. Aceasta este greseala multora. Educatia nu exista/consta in ataca pe celalalt, ci in a empatiza cu el.
Numai cand iubim oamenii putem sa-i criticam; pentru ca numai atunci critica va fi una constructiva.
Și cine te crezi tu să-mi spui mie ce fel de critici trebuie să aduc? Ia mergi și iubește tu oamenii în altă parte și pentru mine. Te dracu
Siriusblack, atunci când greșim și suntem mustrați trebuie să acceptăm mustrarea pentru că este spre binele nostru. Îți vorbesc ca unui frate; în niciun caz nu ți-am răspuns în nume de rău.
Nu vreau să te jignesc, văd că ai o stare nașpa astăzi. Dar. puteai să îți ții cuvintele tale "elevate" pentru tine
Puteai să nu te dai mai deșteaptă decât ești dacă nu voiai să auzi păreri "elevate" în ce te privește.