Am citita-o acum ceva timp....Este o carte catusi de cat interesanta, daca iti plac aventurile(mie nu).Mi s-a parut mai greu de citit deoarece predomina naratiunea, dialogul apare foarte rar. Sper ca te-am lamurit catusi de cat... Funda? plzzzz(m-am inscris de curand pe TPU, mai precis de 30 de minute, si vreau si eu macar o funda )
Insula Misterioasa e foarte tare, la fel ca toate romanele lui Jules Verne. E bine ca ai inceput cu el - scrie carti usurele, foarte interesante si pline de aventura. Iti mai recomand si Copiii Capitanului Grant (preferata mea) si 20.000 de leghe sub mari. Spor la citit!
Sora mea iubeste sa citeasca, si a citit si cartea asta, este o carte foarte interesanta, adica toate cartile de Jules Verne sunt foarte bune! Sora mea recomanda sa o citesi, acum asta e parerea ei, eu nu am citit-o, dar intentionez. Sper ca te-am ajutat.
Pai am 12 ani si jumatate si pana acum nu prea am citit prea mult: Cuore-inima de copil, Amintiri din copilarie, dar tocmai de aia vreau sa citesc acum mai mult.
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: