Dragalasa mica si frumoasa : pentru dezvoltarea cunostintelor tale generale, deci de orice fel inclusiv religioase, poti citi orice! altfel nu vei putea discerne adevarul de minciuna! un mare bravo pentru ca citesti! ( rarisim in ziua de azi...)
Buna!
Eu cred ca chiar daca esti ortodoxa ai voie sa vezi si cum e in alta pare sau sa citesti si alt tip de carti, chiar daca nu sunt ortodoxe. Cred ca chiar daca ai fost crescuta ortodoxa ai dreptul, cand te faci mare si daca vrei sa te convertesti la altceva.
Daca e s-o iei pe cealalta parte, atata timp cat relatarile fac parte din Biblia ortodoxa sau cel putin nu te indeamna la altceva.
O seara placuta!
Majoritatea suntem ortodocsi, daca e facuta cu aprobarea Patriarhului Daniel(sau a unui mitropolit) ai toata libertatea sa o citesti.
Buna!
Daca iti doresti, citeste-o! Nu are legatura cu orienatrea ta religioasa.
Te pup.
Dar ce are cititul cu religia?
Orice carte ai citi iti largeste orizontul de cunoastere, iti adauga experiente noi, iti da posibilitatea de a discerne.
Ma intreb ce te faci daca trebuie sa citesti o carte de Jules Verne (catolic) sau de Mark Twain (baptist).
Nu,mica indoctrinata prostuta ce esti. Daca o citesti, vei arde in iad pentru vesnicie!