| alin_9439 a întrebat:

Cu totii a-ti auzit de renumita carte "Suge-o Ramona" nu? Ei bine eu am citit-o in mare parte (online) si eram curios daca s-a aflat cine era Ramona/Anemona sau macar Alina?

5 răspunsuri:
| syd2 a răspuns:

Bata-v-ar domnul sa va bata, chiar si lumea minuata a literaturii a ajuns sa fie pangarita cu niste majori "luminati" care vreau sa arate lumii cat sunt de "artisti", wattpadul e mai mult o canalizatie de cat un camp de dezvoltare a noilor scriitori.Iar cartea aia cine a citit-o fericit sa fie ca si-a cheltuit timp din viata pentru nimic.

| alin_9439 explică (pentru syd2):

Sincer? Mi se rupe mie... de prerea ta, eu am cerut un raspuns, nu ti-am cerut parearea despre acea carte, daca nu iti place sanatos sa fii, daca nu sti raspunsul nu e nevoie sa spui nimic altceva.

| syd2 a răspuns (pentru alin_9439):

Sa-ti dea domnul sanatate atunci. O zi buna

| Scarlettt a răspuns:

Ati auzit *. Se vede ce ai citit... A-ti se scrie dezlegat cand este la infnitiv "a-ti da cu parerea " (un exemplu ). In cazul tau este verb auxiliar, forma de perfect compus a vb "a auzi ", CARE SE SCRIE MEREU LEGAT!

| alin_9439 explică (pentru Scarlettt):

Ok, imi cer scuze pentru greseala facuta, dar din nou, ce legatura are ce spui tu cu intrebarea mea? Daca te legi de gramatica atunci scrie si tu ''a vorbi'' nu a vb, chiar atat de greu e?