| andreicena2 a întrebat:

Salut.
Vreau să vă adresez o întrebare rapidă, am terminat clasa a 9-a (după cum vedeţi, sunt în vacanţa de vară). Sunt la un liceu sportiv şi dau bacalaureatul din limba română, istorie şi geografie. Spuneţi-mi vă rog dacă pot şi are rost să învăţ ceva în vacanţa asta pentru bacalaureat. Dacă da, vă rog să-mi spune-ţi ce pot să citesc/să învăţ pentru bac. M-ar ajuta şi link-uri cu material. De menţionat este că vreau doar să trec bacalaureatul, să am diplomă (media 6, 00+).

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bacalaureatul se da la sfarsitul clasei a XII-a!
Mai ai 4 ani de tras si invatat pana atunci!

| andreicena2 explică (pentru Violleta2022):

Am terminat clasa a 9-a, merg clasa a 10-a. Da, aşa este. Însă eu am întrebat ce mi-aţi recomanda să învăţ de pe acum, având în vedere că bacalaureatul îl voi da din română, istorie şi geografie.

| Violleta2022 a răspuns (pentru andreicena2):

Sa inveti foarte bine la toate materiile, pentru ca de media generala este foarte importanta pentru intrarea la o facultate. Binenteles ca cele mai importante vor fii: romana, istoria si geografia, la care trebuie sa inveti super bine!

| UnicornulInvizibilRoz a răspuns:

Ești un băiat foarte determinat dacă încă din clasa a X-a vrei să te apuci să înveți pentru BAC. Felicitările mele! Majoritatea se apucă de învățat pe ultima sută de metri. Uite aici niște materiale ușoare pentru română: http://olx.ro/......6KqEQ.html
În curând am înțeles că le vor scoate și pe cele pentru istorie și geografie!

| andreicena2 explică (pentru UnicornulInvizibilRoz):

Mulţumesc!