O carte poti redacta si edita in orice editor de text, din oricare pachet Office.
Iti recomand LibreOffice Writer, care exista atat pentru Linux, cat si pentru Windows.
Grafica copertei o poti face in orice program de desenare, dupa care poza copertei o salvezi in format jpg si o insertezi in fisierul cartii, ca prima pagina.
Cartea, cand va fi gata, o poti salva in formate recunoscute de alte programe (rtf, doc, docx) si o poti exporta si in format electronic (pdf).
Salut! Poți scrie cartea si în notes pe telfon nu prea conteaza, cât despre redactare este ceva mai compilcat... ori plătești o editura aprox 1000 lei si îti face vreo 50 de exemplare, ori daca cartea e foarte buna poti sa o dai la o editura sa o posteze pe gratis dar cartea trebuie sa fie foarte foarte buna pentru treaba asta. Sper ca am ajutat...
O mică observație... Știi de ce Covid-19 se cheamă așa, nu? Pentru că a fost descoperit în anul 2019.
Dacă vrei să scrii o carte "despre viitor", iar noi suntem deja în anul 2022 și nu a existat niciun covid-20, care este sensul?
Microsoft Office. O copertă la fel. Ca să o publici online, trebuie să fie în format Ebook. Să colaborezi cu o editură e mai simplu.
Sugestie: Covid 20 nu poate fi despre viitor. Anul 2020 a trecut deja. Acel numar reprezinta ultimele 2 cifre ale anului aparitiei.
Apoi revenirea covidului cu alt numar la final nu pare ceva interesant, nici original. Sa copiezi trecutul si sa-l pui la viitor nu va prinde. Nimeni nu vrea sa retraiasca experienta.
O carte poti scrie in orice program de editare text: Word de la Microsoft Office, Word de la WPS Office etc.
Pentru o coperta, iei o poza si bagi text pe ea. Poti face asta in orice program de editare poze. Sigur ai tu unul preferat.
"Vreau sa știu de ce am nevoie"
In primul rand ai nevoie de o carte de gramatica!
", mai exact covid 20 se va numii"
Cu astfel de exprimare, nu vei avea succes!
Ca sa îți fac asa o idee, nu trebuie sa fii medic sau sa ai ceva studii ca să îți lași imaginația sa te ducă de val
Mulțumesc, dar nu trebuie sa fii rău cu mine, nu sunt scriitor și nici nu vreau sa fiu.
Doar ca am câteva idei în cap și cred ca o sa iasă bine, cine vrea, o sa ii pot trimite după ce termin povestea sa își spună părerea
Numepublicuserneim întreabă: