| StefanOprea a întrebat:

Un monolog despre dragoste? Nu prea lung.

5 răspunsuri:
| xxxAnonimusxxx a răspuns:

Durex.

| StefanOprea explică (pentru xxxAnonimusxxx):

WTF

| Vi003 a răspuns (pentru StefanOprea):

Bla, bla, bla...(1 pagina) Glumesc!

Daca-i pentru scoala, incepi prin a prezenta o stare interioara, sentimente si apoi continui prin a descrie atitudinea pe care o astepti de la persoana iubita care tocmai a aflat ce sentimente nutresti fata de ea. Succes!

| StefanOprea explică (pentru Vi003):

Vreau un monolog gata scris, poate fi si celebru, e pentru o proba la actorie

| GeorgianaSoare23 a răspuns:

Și dorul de tine face să îmi înalț sufletul precum un zmeu în bătaia vântului. Să ajungă la tine. Ai înălțat vreodată un zmeu? Eu nu. E o experiență pe care trebuie neapărat să o încerc. Numai că atunci când zmeul meu va fi acolo sus, purtat pe aripi de vânt, n-o să-l țin legat, n-o să încerc să alerg cu el, conducându-l, ci o să-i dau drumul, să fie liber, să zboare, să urce, să coboare, așa cum simte el, așa cum îl poartă vântul. Iar eu doar o să-l privesc, și o să mă înalț și eu, privind lumea de acolo de sus, respirând, împreună cu el, libertatea. A ține un zmeu legat cu acel fir, chiar așa invizibil cum pare a fi, e la fel cu a încarcera sufletul și a-l opri să spere. Dacă nu poți să-i oferi libertatea totală mai bine împăturește-l frumos pune-l într-o cutie bine închisă, ascunde-l undeva și uită de el. Nu-l înălța pentru a-l ține apoi legat. Pentru că îl doare. Așa cum mă dor pe mine, uneori, îmbrățișările tale.