Deci eram in casa totul normal voiam sa ma duc in camera mea... eram singur acasă părinții erau la. cumpărături si de aici începe paranormalul ) se auzea zgomot in bucătărie si m-am dus sa vad ce e eu fiind singur acasă.mi se părea ciudat. deci când am intrat in bucătărie si frigiderul era deschis si m-am dus să-l inchid dar observasem ceva. ciudat : frigiderul era scos din priza ( era becul aprins in frigider si funcționa ) deci m-am speriat așa tare încât n-am mai apucat sa deschid ușă la bucătărie am dat un cap de ușă mi se făcuse cucui si când ajunsesera acasă părinți m-au vazut au spus ca mam batut cu cineva si când le-am povestit au ras ))
The end sper ca Tia plăcut )
Cand eram la spital stateam in salon cu un mos care dupa anestezie si-a pierdut memoria... insa dupa o saptamana i-a venit memoria la loc. nu cred ca e normala treaba
Pai pune-ti un pic mintea la contributie. Gandeste-te ce ai putea sa faci neobisnuit.
Ex: Dai cu petarde in fata politiei,
Mergand pe strada, noaptea, vezi un caine, dai cu piciorul in el si dupa iti dai seama ca ii piatra, etc.