| Strify a întrebat:

1 Ce credeti despre Demi Lovato
2Ce ccredeti despre Justin Bieber

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astia au aparut peste noapte si cica sunt mari vedete chatterbox.
Nu ma omor dupa ei, sincerwinking.

39 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Auzi anonimule, care ai dat raspuns ultimul, nu ai auzit vreodata de glume? Daca s-a dat si el la Beyonce sau Rihanna nu trebuie luat in serios, era doar ceva pentru publicitate si ca sa faca si el glume, in plus Beyonce i-a spus ca ii plac melodiile luiwinking si o groaza de artisti de talia ei.doamne.cat de Megan Fox, nici nu-i place de Megan Fox, unde ai auzit asta? In BRAVO? Revistele scriu numai minciuni, asa cum au scris odata ca Justin a avut 10 prietene.prosti.singurele lui prietene au fost Caitlin, Shay si inca una, si nu te pune tu cu Justinwinking Baiat de aproape 16 ani mai dragut, amuzant si talentat nu am vazut niciodata. are medalii si trofee la hochey, joaca basket, skateboarding, fotbal, golf, canta cu vocea, la chitara, la pian, la trompeta, la tobe si danseaza absolut bestial in stilul Michael Jackson, iar cand era mic mergea in centrul orasului cu chitara si canta pe strada ca sa stranga bani pentru mama lui, care l-a crescut de una singura.Adica te rog frumos... el iubeste muzica da? Lasa-l sa-si urmeze visul, daca voi erati in locul lui si vedeati oamenii astia care va zic : "wow, grow up dude! " cum v-ati simti? lol. Ti-as mai spune vreo 2-3 acum dar nu am inspiratie, lasa ca ma intorc mai tarziu.

| thegreatgatsby a răspuns:

@TraficantaDeSentimenteRoz

Nu au aparut draga peste noaptewinking Nici Demi, nici Justin.
Demi cand era mica a cantat cu Kelly Clarkson, iar Justin si-a inceput cariera acu 3 ani... a mers la competitii... dupa care Usher i-a vizionat filmuletele pe youtube si a devenit interesat de el. dupa care a mai trecut un an si ceva pana ce si-a filmat primul videoclip si a scos primul album, asa ca nu a aparut peste noapte

| Ana-Maria94 a răspuns:

Mda.pai de scre Demi pot sa spun ca imi place, este draguta, iar despre Justin mai nimic asa dragut cum e mie nu-mi place de elbig grin...in rest bravo lor pentru ceea ce sunt.

| Deea a răspuns:

Demi Lovato sincer nu imi place decat cum canta... dar cum joaca in serialul asta nou nu imi place deloc.
Justin e frumos si dulce:X

| AleB a răspuns:

si demi si justin sunt super
justin are par gragutz si nu mi se pare a fi un increzut

| iemiliea a răspuns:

Imi place mult Demi Lovato... iar pe ala il urasc

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Mda...Demi canta bine...imi place

| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے a răspuns:

1 Demi Lovato O_O o urasc dar nu vezi cand rade gura aia marre ii ajunge pan la urechi iar justin bieber ummm nu stiu,

| darydemi a răspuns:

Demi e cooll
justin e dragut dar nu prea il stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place ff mult de demi lovato dar in sonny si steluta ei norocoasa arata groaznic, iar justin bieber cine mai e ala happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"incearca sa para smecher si tare"? huh, pai nu cu mult timp in urma era innebunit dupa rihanna, care l-a refuzat imediat "scuze esti pea mic pentru mine"; iar acum se pare ca noua lui obsesie se focalizeaza pe megan fox; adica cine se crede? arata oribil si are 1, 61m; care dintre starurile de talia rihannei sau a lui megan s-ar uita la unul ca el? ce sa spun, mare jucator de baschet:"am fost in echipa scolii [...] m-am luptat cu cei mai inalti baieti ai scolii. avantajul meu e ca sunt ager si pot sa driblez si cei mai mari tipi!" kidding me? pustiul asta habar nu are ce inseamna baschet! singurul lucru la care ma gandesc cand vine vorba de el suna cam asa: "wow! grow up dude!". iar despre demi, ma abtin! o urasc! nu pot sa imi dau seama ce a crezut trace cyrus ca e "atat de minunat" la ea? whatever! si-a dat si el seama intr-un sfarsit ca ii trebuiesc ochelari. good choice tracewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca este cel mai tare cintaret, si are niste piese minunate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu il iubesc pe justin. e super tare si super dragut si mel lui imi plac la nebunie. le asc in fiecare ora la scoala. iar despre demi pot sa spun ca e ok!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin ii cel mai super baiat:X:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M demy mmmm asa si asa e draguta si justin bieber e super tare e cel mai tare il iubesc e cel mai tare baiat waw suooper

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber e cel mai dragut baiat de pe planeta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Demi Lovato. nu ma dau in vant dupa ea. drooling Iar Justin Biber e cel mai dulce si frumoss baiat. love struck si canta foarte dragutss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred despre justin bieber ca este un baiat foarte tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi nu ati vazut cum joaca demi si canta super. Iar Justin Bieber e cel mai dulce mai dragut are o voce super arata super dragut are niste ochi are un par chiar voi nu ati ascultat"One Time" e cel mai super baiat din lume ceea ce il duce in postura de "BAIATUL PERFECT" e dragut rau de tot!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 demi e cool! 2 justin biber e cel mai tare si cel mai frumos baiat din lume

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai demi lovato arata super tarwe de tare dar ca a vazut la vedete ca nau breton sa luat si eu depa ele ea aacu arata groazinic dar aati vazut ce bine arata in camp rock?
super dar acu varza si arata groaznic si in fust sa ingraasat daca e gravida brsaavo ei dar stiti are picioare groaznice
are voce superba dar ea asa era frumoasa cu breton o indragisem d si acum o indragesc dar acu lady gaga ia loatr locul am 10 ani si parerea mea e ca arata oribil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau id lui justin beiber da nu ma las batuta... e super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa demy nu ma omor... dar dupa justin da e cel mai dragut baiat din lume il iubesc vreau sa l cunosc personal. e cel mai bun si are o voce de inger...multi sunt invidiosi pe talentul lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Canta bine amandoi dar nu le suport decat muzica si Justin e cea mai falsa vedeta cand canta live parca e o foca ranita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai my name is miley and i dont know roman ok and my friend is daiana mezei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa va spun eu asa despre justin bieber ca se drogheaza cautati si voi pe net sa vedeti si viruseaza calc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Demi lovato este ok.
si justin bieber este destul de draguz dar voi nu-s stizi ce stiu eu despre el si mama lui... este foarte trist! cand am aflat nu-mi venea sa cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

parerea mea este una nu conteaza care e nu trebuie sa te iei dupa nimeni sa iti placa cineva sau ceva sincer imi place demi. i draguta. dar dupa justin nu ma prea omor sincer mi se pare cam fitos, trebuie sa te interesezi dar nu sa te iei dupa altii ca sa iti place cineva sau ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Demi Lovato e super tare