Versailles, An Cafe, Matenrou Opera, Nightmare, Kaya, Kiryu, Moi dix Mois, Phantasmagoria, Malice Mizer, Mejibray, YOHIO, Alice Nine, v[neu] Lightbrinder, Lilt, Royz, Lareine, PaRADEiS , dar si SuG sau Lycaon imi plac
Am inca o mica intrebare , am o pagina cu j-rock cu peste 1400 like-uri, ai vrea sa fii a doua admina?
Sigur, aceasta este:
https://www.facebook.com/pages/J-Rock/334595469979437
Daca ai timp si te pasioneaza destul de mult j-rockul ai putea sa accepti, asta doar daca vrei, daca nu vrei sau nu poti eu nu ma supar, avand in vedere ca esti prima persoana pe care o intreb, iar dupa parea mea e o oferta destul de buna, ceea ce am nevoie este sa stii engleza si multe trupe, nu caut pe cineva cu experienta pentru ca nici eu nu sunt o admina foarte buna. este alegerea ta :)
Sa inteleg ca accepti? :)
Te-am gasit, dar nu pot sa adaug prieteni, sunt blocata de curand
Asta este profilul meu, si mersi mult pentru toate like-urile ♥
https://www.facebook.com/honeonna.temari.1 :D
Am vazut ca ai inceput sa postezi. Ma bucur mult . Poate ca prima data ar fi trebuit sa-ti faci o mica descriere, ceva de genul: "New admin here, i'll be named Gomii..." dar nu e nici o problema ca nu ai facut asta. Am vazut ca la fani le plac postarile tale, si sunt si comentarii . Cat despre mine, trebuie intai sa termin "nesfarsitul" si "lungitul" spam cu Sigva . Am facut acel spam deoarece el nu este aproape deloc cunoscut, iar cu ocazia asta are parte de publicitate si vad ca lor le place de el. Trebuie sa-mi gasesc si o porecla, dar nu vreau sa aiba legatura cu numele meu de profil pentru ca m-am saturat de el. In rest poti sa postezi orice are legatura cu j-rock sau ceva asemanator, poti sa faci publicitate la alte pagini sau trupe. Daca vei avea sau ai idei noi, intrebari sau orice altceva de zis, as vrea sa ma anunti, bineinteles si eu voi face la fel.
Mult succes!~♥
Multumeeesc ♥. Am vrut sa imi fac o mica prezentare, dar habar nu aveam ce sa scriu, asa ca am facut direct prima postare.
Nu am auzit pana acum de Sigva, dar am vazut ca face parte din trupa Nausea. Am cautat peste tot, dar nu am gasit nici o melodie.
Daca se poate, ai putea sa-mi dai niste link-uri cu melodii?