| HArdMission a întrebat:

A murit Mitch Lucker de la Suicide Silence? Cum? Cand?

Răspuns Câştigător
| SuicideSilence a răspuns:

A murit ieri de dimineata intr-un accident de motocicleta. R.I.P sad

13 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
http://www.metalhead.ro/......118216-l-1
O zi frumoasa sa ai:)

| StJimmy a răspuns:

Tu esti chiar dobitoc. Mars si comenteaza asa despre mata. Cum poti frate sa spui asa ceva? TU NU ESTI OM! A lasat in urma un copil de 5 ani. Oti fi hateri oameni buni dar nici chiar asa

| StJimmy a răspuns:

Îmi pare rău pentru tine, sincer. Mai eşti şi fată.Şi..ba da! Crede.mă era special pentru ce putea să facă. Oricum esti neînsemnată pe langă milioanele de fani pe care le ARE. Mda nu o să o mai lungesc pentru că observ că nu am cu cine. Da vai! Cât de superioară îmi eşti! Mărire ţie!'ai de capu' tău...

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru StJimmy):

Şi dacă-s fată asta înseamnă automat că trebuie să curgă compasiunea din mine? Nu înţeleg de ce-mi spui că sunt neînsemnată, crezi că mă afectează în vreun fel? Nu sunt hater ca să mă râcâie pe interior.

| StJimmy a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Nu, înseamnă ca eşti needucată, o mahalagioaică.

| HArdMission explică (pentru StJimmy):

Mda..ai dreptate.Ce conteaza e ca Mitch a fost si va fi mereu special in inimile noastre.

Sunt needucată şi mahalagioaică pentru că-mi scriu părerile?
Tell me more.

| LanaSpectrum a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Cel putin pe el il iubesc si il plang oamenii, cand o sa mori tu nimeni n-o sa dea 2 c****I pe tine cum nu dam nici acum pe parerile tale!

Nu domnişoară esti mahalagioaică si needucată pentru asta " L-or fi f*tut masculii din trupă până a crăpat, că el era singurul care arăta a faggot (a.k.a pi*dă). " Şi nu e nevoie sa ne araţi tu ca ştii engleza. am încheiat subiectul.

Sunt curioasă de vârsta ta, de mi te adresezi cu "domnişoară"; şi ce-am scris prima dată intra la "scris păreri". Aşa mă exprim, nu tastez false politeţuri. Nu era nevoie să-mi atragi atenţia în legătură cu engleza, aşa am avut eu chef să scriu, nu o utilizez prea des în răspunsuri oricum. Dacă ai înţeles, bine, dacă nu, google translate.
Sigur, am încheiat subiectul.

Dacă chiar te interesează, am 19 ani. Da, tocmai de asta ziceam ca esti needucată si mahalagioaică. Pentru "felul" în care te exprimi. happy

| Sh_Cam_Atat_Anuta_1990 a răspuns:

Da.din pacate a murit.Majoritatea zvonurilor spun ca ar fi vorba de sinucidere, dar nu este sigur.Accident de motocicleta, s-a lovit de un stalp.

Sper ca ti-am fost de ajutor

R.I.P Mitch Lucker