Nu as da nici 200 Ron pe cutiile acelea cu luminite. Sunt variante mult mai bune care suna mai muzical decat zgomotul acelor porcarii. Am ascultat ceva asemenator in decembrie si nu am gasit niciun punct pozitiv. Boxele respectivului aveau 2 difuzoare de mid-bass si 2 tweetere dar erau la fel de no-name ca si acestea si pretindea ca au costat 750 Ron. Chiar si la banii aia, sunetul reprodus era extrem de prost, mai prost chiar decat la Genius si Logitech (tinand cont ca e pacat sa asculti muzica pe 5.1)
Nu stii că ăștia cu creier mic sunt atrași de tot ce strălucește și luminează.
Nu știu de ce am impresia că și ăsta-i un DJ în devenire și l-au atras microfoanele ălea două pe care i le dă cu boxele, pentru dedicații&căcat.
Am mai citit si descrierea din cauza ta. Iti da doua microfoane "cadou" deci e super oferta. Doua cutii cu leduri si doua microfoane la 650 de lei. Cred ca imi iau si eu.
Da, e bine să le ai în casă, nu știi când îți trebuie.
Din păcate nu sunt nici pe aproape cu gândul sa devin DJ. Eu pentru mine personal le-am vrut. Aici eu ti-am cerut o părere, puteai sa zici scurt "Da, merita banii" sau "Nu, nu merita banii". Si de microfoane nu am nevoie ca nu ma apuc eu sa dau dedicații sau sa cant.
Poți lăsa aici un link spre un sistem 5.1 pana în 800 de lei.
Cand va face Logitech/Genius/s.a.m.d. boxe cu minimum de muzicalitate, eu ma apuc de cantat colinde. De ce cauti 5.1? Le folosesti doar la filme si ai nevoie de surround? Ca sincer alta intrebuintare nu le gasesc. Placa de sunet detii?
Placa de sunet integrata, le vreau pentru a asculta muzica acasă.
Dar de Logitech z5500 ce zici?
Logitech z5500? Un sistem care ia ochii consumatorului calic, cu o cutie care bubuie si huruie. E 5.1 deci din start pica ideea de soundstage si spatialitate; nu exista tweetere, nu exista medii, nu exista nimic bun la sistemul acela (poate doar daca vrei sa ai o bubuiala constanta in casa, atunci da, cumpara-l). Nici macar bass-ul acela pe care il lauda toata lumea nu este reprodus corect. Muzica este reprodusa cel mai bine de sistemele 2.0, iar la 800 de lei cat spui tu ca ai buget intra Microlab Solo 6C si poate reusesti sa faci un efort de 100 Ron, sa cumperi si o placa de sunet Asus Xonar DS (diferenta e destul de mare intre placile integrate si dedicate).
Las un link aici cu un test (JBL-urile din videoclip sunt destul de ieftine si proaste dar suna infinit mai bine ca Logitech-urile, evident) ca sa vezi si tu, poate si altii cat de prost suna prea-maritul z5500.
http://www.youtube.com/watch?v=dXk3I8LxOz8
Mulțumesc pentru acest efort de a-mi explica, doar ca ce ai zis tu pe la început nu am înțeles (am fost băgat în ceata) pentru ca nu le am cu acestea, cu muzica, dar din videoclip mi-am dat seama de diferență.
Si cat ar scoate acest Microlab Solo 6C, pentru ca as vrea un sistem care sa se audă ceva mai tare.
Chiar și pana în 1000 ron poți recomanda ceva.
Muzica initial, in studio este inregistrata stereo, deci sistemele 2.0 redau cel mai bine si nautural muzica. Soundstage (efectul de scena, adica ai impresia ca asculti formatia in camera), Spatialitate (separatia instrumentelor pe fiecare canal), Medii (voci bine definite, detalii, instrumentele suna mai natural pe anumite frecvente, etc), Inalte (frecventele inalte suna mai cald, mai natural, vei descoperi detalii in muzica de care nu erai constient cu alte sisteme), Bass controlat (bassul nu mai acopera celelalte frecvente, frecventele joase sunt redate normal, nu mai bubuie de-aiurea, este mai natural).
Am detinut Microlab Solo 6C tinute intr-o camera de 25 mp, pozitionate corect (aproximativ 3 metri intre ele, cu tweeterele la nivelul urechii), pe o placa audio Creative USB Go Pro (nu excelenta). Pe la 3 sferturi din volum, pur si simplu iti vine sa iesi din camera, presiunea sonora fiind prea mare. Daca totusi vrei ceva mai mult accent pe bass, poti cumpara Microlab Solo 7C (are 2 difuzoare de mid-bass, deci presupun ca ai prins ideea). Oricum ar fi, cumpara si o placa de sunet dedicata, minim un Asus Xonar DS daca ai desktop.