Momentam am parul de vreo 18 cm si toata lumea zbiara cu insistenta sa ma tund...
Naaah,nu contează ce lungime are părul tău, nici măcar hainele, pân' la urmă şi la urmă, contează că asculţi rock, că-ţi place şi atât.
A fi rocker consta in muzica pe care o asculti, nu in ceea ce porti sau cat de lung ai parul. Sunt multi muzicieni care canta metal si care sunt chei, iar asta nu ii face mai putin 'rockeri'. Partea cu infatisarea este mai mult ca sa te poti deosebi putin de majoritate si sa iti arati preferintele si asa mai departe, insa in niciun caz nu este obligatorie.
Eu am juma de metru de pleată, dar asta nu mă face mai rocker decât un chel. Este pur şi simplu o alegere personală, cât de lung să fie părul
Dacă ar fi să ne luăm după lungimea părului, Kerry King şi Bruce Dickinson sunt nişte cocalari.
Ce asculţi tu nu se poate numi rock. E mai mult un bullshit comercial şi dezgustător.
La dracu', eu chiar vroiam să mă tund chel și să-mi las cioc după ce fac 40-ul.
Exact, chiar nu contează lungimea părului. Ignoră oamenii tembeli care asociază rock-ul cu pletele obligatoriu. David Draiman (Disturbed) e chel. Și mai sunt o mie de exemple, dar ăsta mi-a venit acum în minte.
Nu te mai lua dupa ce spun altii...esti rocker, dude.Fa doar ce-ti place si traieste asa cum vrei tu.Nu imaginea iti defineste personalitatea.Stay rock and be yourself! \m/
Odata.Si Bruce Dickinson a avut plete. Sunt multe exemple, dar ca idee, lungimea parului nu conteaza, reprezinta mai mult o dovada ca apartii unui grup.