| hecamefrommetalland a întrebat:

Acum două nopți am avut un vis ciudat(să nu credeți că voi veni cu o întrebare stupidă în care să întreb ce înseamnă),eram un cântăreț,în timpul visului am compus o melodie super tare,epică(cred că era de metal,probabil power metal sau epic),era unică,apoi când m-am trezit am uitat totul, există vreun exercițiu mental(bazat pe meditație dacă e nevoie) prin care să-mi amintesc cântecul?

7 răspunsuri:
| Duucu a răspuns:

laughing Asta a fost tare.
Încearcă meditația prin concentrare, reușești să găndești cu subconștientul.(acea parte a minții care funcționează în timp ce dormi)

| AndraDea a răspuns:

Eu sincer nu cred! Doar daca mai visezi o datalaughing

| Polaris a răspuns:

>implicând faptul că nu era o melodie deja existentă sau un amalgam din alte melodii pe care le-ai ascultat recent
>implicând

| hecamefrommetalland explică (pentru Duucu):

Știu ce e subconștientul, îl studiez de 6 luni pentru că nu sunt capabil să-l folosesc.
PS:Tocmai atunci și-a găsit idiotul de subconștient să se alieze cu rectific conștiința, să facă o melodie, apoi s-o uite ca să-mi facă mie zile amare.Creierul meu mă urăște!

| hecamefrommetalland explică (pentru Polaris):

Nu era, și în vis sunt capabil să recunosc melodii(e ceva cam ciudat), îmi amintesc că era la pian și chitară, că era distinctă, că pianul și chitara rezonau mult mai bine, apoi totul s-a dus naibii...

| hecamefrommetalland explică:

Și uite ironia, mi-am amintit-o datorită faptului că am răspuns la întrebări!

| Duucu a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=TP3rZKZ-EMQ
Poate îți aduci aminte ceva :))