Mie mi se pare total aiurea rock-ul! Nu inteleg care e sensul la ce zic ei in "melodii". Urla ca descreieratii, sau isi dau foc la par, se taie...etc.Dragi copii, nu stiu cum puteti asculta asemenea tampenie, fara suparare dar cred ca multi dintre voi nu stiti ce faceti ascultand asemenea prostii. Sper ca nu v-ati suparat pe mine...eu mi-am zis parerea. Numai bine!
Draga Cocolina nici nu ma atept sa intelegi ceva. Adica de ce sa acultam muzica buna cand avem atatea manele si muzica house nu? De fapt ceea ce nu stim este ce cauti tu pe acest site in loc sa fii la scoala, si mai ales de ce iti dai tu cu parrea despre rock. just sayin'
Si ce ai vrea sa ascultam manele ca tine. pitipoanco nu vedeti ca din cauza voastra niste pitipoance si cocalarii ne faceti tara de ras si ziceti de rock-ari 1)rockul il cant bon jovi 2)se numeste heavy metal
Bre,Iuliana,voi cei ce urati rock-ul si metal-ul, aveti o boala.Se numeste "sindromul haterelii acute",care va intuneca grav mintile si va violeaza judecata intr-atat,incat, atunci cand vorbiti de rock si metal, nu mai exista, sunteti ca niste betivi dezorientati.
Immortal, Bathory si Gorgoroth sunt trupe de black metal.Nu de heavy! Alta metoda prin care voi incercati sa denigrati aiurea genul. Unele melodii din heavy metal pot fi inghitite chiar si de haterii ieftini si nefondati,ca voi,la cat de complexe si epice sunt.Dar,clar,n-aveti cum hali un black sau death metal,pentru ca un numar limitat de oameni asculta asta,din moment ce este foarte complexa si necesita,spre deosebire de pop-ul minimal foarte multi ani de pregatire.Iar la nivel liric,trebuie sa fii vreo trei sferturi poet cu acte-n regula, pentru ca si la nivelul asta, cantecele sunt extrem de complexe, implicit, mai logic de inghitit.Greu ma abtin sa iti umplu frigiderul de carne. Uite, iti explic in dogme enciclopedice:
1.Rock,una din cele mai bune melodii inventate vreodata, de la cam a treia cea mai buna trupa din istorie: http://www.youtube.com/watch?v=-KMpZaEF6g0&feature=g-vrec
2.Black metal, care din cand in mai abordeaza pe langa temele morbide, de ura, de mizantropie si cateva "ode" cu caracter indoielnic, satanic: http://www.youtube.com/watch?v=oqSdvqHIVqw
3.Heavy metal, odata pentru totdeauna, fato: http://www.youtube.com/watch?v=6br5ON3Fm8A
Bine,ca a treia piesa are influente vizivile de power metal, dar in genere, e o fuziune intre cele doua gene.Vezi diferenta? Sau preferi sa ramai cu ochii de cal in continuare?
Nu, black si death metal-ul nu au nimic exagerate in ele.Miley Cyrus nu are nimic exagerat in ea cand trage din bong si linge tortul in forma de cuc al iubitului ei, Liam? Da, da, uite aici: http://nickybtv.com/racy-i-mean-miley-cyrus-helps-bf-celebrate-birthday/
Personal,in loc de promiscuitatea oferita de poanca asta si multe altele asemanatoare ei,care adauga si superficialitate si prostie industriei muzicale,prefer o "sataneala",da' o sataneala ce necesita munca, nu amatorism. Quorthon(Bathory) nu era satanist, era ateu, la fel e si vocalul de la Dimmu Borgir, Shagrat.Intr-adevar,vocalul de la Gorgoroth, Gaahl, este satanist, iar de cei de la Immortal nu stiu foarte bine, deci nu ma pronunt.Totusi,in black/death,gasesti,mai mult decat satanisti,atei,deci nu mai dezinforma!
Heavy metal-ul e unul din cele mai bune genuri posibile, face cinste muzicii, nu ca majoritatea melodiilor pop, comerciale din prezent.
Daca nici amu' n-ai inteles, esti fara speranta.
Nu trebuie sa te superi. Nu avem cum sa-ti respectam parerile, deoarece sunt departe de adevar.
Tu nu erai aia care cenzura cuvântul 'penibil'?
Du-te şi ascultă Selena Gomez şi alţi 'artişti' care n-au treabă cu muzica, rock-ul nu-i pentru toată lumea.
P.S: acum*, sufăr*, într-adevăr* + exprimarea şi semnele de punctuaţie.
Si ce te intereseaza despre greselile mele? ce esti vanatoare de greseli sau ce? Selena macar nu-i satanista si ii normala! si haaaaa? ce zici tu acolo despre cenzuratul cuv.penibil? si la exprimare am facut bine poate tu esti turca ce sa-ti fac? asta este!
Tu ai auzit de expresia 'critica e constructivă'? Dar de fapt ce întreb, că sigur n-ai auzit. Îţi corectez greşelile ca pe viitor să nu le mai faci, da' am o senzaţie că memoria ta nu e prea strălucită, deci renunţ.
Nu-mi pasă cine-i Selena, ştiu că ce face ea nu se poate numi 'muzică' şi asta-i de ajuns. And btw, normalitatea e impusă de majoritate iar majoritatea e în cel mai bun caz mediocră. Dacă priveşti aşa, nu e un lucru bun să te încadrezi în normele impuse de societate.
Exprimarea ta nu e nicăieri aproape de 'bine', e groaznică('la exprimare am făcut bine'). E tipică unei copile de 7 ani, dar având în vedere şi frustrările tale merg pe ideea că eşti o adolescentă(fie un troll).
Hai paaaa! nu are rost sa-ti raspund sa-mi fac pacate inaintea Domnului ca toti avem deja destule! deci tu asculti ce vrei si eu ce vreau si Pace!
Din moment ce ai deschis o discutie, adica ne-ai cerut sa ne spunem parerea, nu inteleg, te asteptai cumva ca toata lumea sa iti dea dreptate?
M-am uitat doar la primul link, că n-am timp, am văzut ceva Immortal pe acolo deci bănuiesc că şi restul sunt aşa. Ca să îţi răspund la întrebare, da, ascult "aşa ceva".
In al doilea rând, tu ai pretenţia ca noi să vorbim frumos şi să nu jignim pe nimeni, dar chiar tu eşti aia care zice că astea-s prostii, măgării... Un om normal îşi vede de treaba lui, nu pune întrebări din astea gen " vai ce parere aveţi de porcăria aia de ____?".
Dacă ei nu sunt creştini, nu înseamnă că sunt satanişti. Şi dacă sunt, nu înţeleg ce treabă ai tu, îţi vezi de pop-ul tău, care până la urmă nici pop nu ştiu dacă e, că Lemonade Mouth, Nini şi ce dumnezeu mai ai tu pe acolo sunt... Mda.
Tu eşti aia care are chef de scandal, vezi că dumnezeu nu e mândru de tin pentru faza asta.
Deci eu nu am jignit pe nimeni draga! acelea sunt doar niste genuri de muzica nu sunt niste persoane care ar avea cont pe TPU, si is prostii si magarii dar eu nu ti-am zis tie ca esti magar sau prost si nici la restul'nu am raspuns asa!
Nu am chef de scandal, am spus sa vb frumos si decent si sa spunem parerile fara sa jignim da'vad ca nu se poate!
Ati inceput deja sa va certati (era de asteptat la o intrebare in care trebuie sa-ti dai cu parerea in muzica) da` oricat as vrea sa vad cum mai aruncati cu cartofi unii in altii o sa ma risc sa ma arunc din tribune si sa-mi bag si eu parerea
Deci nu ascult nici pop nici metal ci folk, rock and roll, uneori blues...country (rar) etc. Si am si eu o problema cu trupele care tipa in loc sa cante dar in genral cu cele care o fac fara nici un rost, gen broken cyde, bring me the horizon, aici solistii tipa intr-un hal zici ca sunt in chinurile facerii sau ceva de genu. Acuma alea care le-ai dat tu nu-s chiar asa de rele, adica suna binisor (la cat ma pricep eu la metal...). Din cate am mai auzit genul asta se bazeaza mai mult pe chitara puternica (va rog, sa ma corecteze cineva >
Ala e Black Metal....documenteaza-te inainte sa comentezi.Asculta Flyleaf, e total diferit de ce melodii ne-ai dat sa ascultam.
Eu ascult rock in general, desi mai am cativa artisti/trupe de pop care imi plac, si nu am nimic cu heavy metal-ul sau cu alt gen.Fiecare are gusturile lui, care in mod clar nu se discuta. Uite acum daca eu ascult Guns'n'Roses si tu nu, nu inseamna ca esti inculta sau altceva. Si mie mi se par unele melodii putin prea exagerate, dar gandeste-te ca fiecare gen de muzica are fanii lui, altfel nu ar mai exista.
Şi care-i problema dacă sunt împotriva creştinismului? Satanismul este o religie,la fel ca toate celelalte. Faptul că te-ai născut creştină şi ţi-a zis ţie mă-ta că tot ce-i negru îi mâna lu' satana,nu bagă black metalul într-o lumină mai proastă.
Iar ce ai postat tu acolo, este Black Metal, nu Heavy metal. Heavy metalul e cu totul altceva, cu mult diferit de black.
Hai, fugi şi deschide tv-ul că dă pe disney ultimul episod din Hana Montana.anal.penetration.xxx.incest.deepthroat.avi
Draga uita-te tu la Hannah Montana! chiar nu ma intereseaza muzica aia de doi bani sunt asemanatoare toate si is cam la fel! da si tu ai idee unde ajung satanistii draga? cred ca nu! oricum alea seamana mult asa ca taci!
Nu te cred ca nu te uiti la Hannah Montana;).
N-ai idee cat de complex este rock-ul. N-AI IDEE, iti spun eu.;).
Alea poate seamana, da` macar ai tradus versurile ca sa stii despre ce e vorba in ele?
Hai sa-ti dau o melodie satanista si una nesatanista:
http://www.youtube.com/watch?v=mxDiKSHqBIc
(da, de astea nu ascult nici eu)
si una nesatanista:
http://www.youtube.com/watch?v=2-V8kYT1pvE&ob=av2n
Zi-mi cu ce nu esti de acord.
Nu ma uit la Hannah Montana, omule! ma uitam cand eram mai mica acum nu mai ma uit! si prima WOWOWOW daaa ii satanista ca aud si clar cuv.Satana a doua nu este chiar atat de rea dar totusi nu e genul meu!
Te uiti pe disney, nu-i asa? Oricum, si eu ma uit cand n-am ce face.
Prima da, e.
Da` trebuia sa dai melodii si din alte subgenuri care is pe departe de a fi satanice.
Pai ma uit la Disney dar Hannah oricum nu prea mai este pe la TV, eu ma uit cel mai des la Disney la:Shake it up, Magicienii din Waverly Place, Zack & Cody, Good Luck Charlie si Nini care nici asta nu prea mai este la TV! si stiu ca te uiti si tu la Disney ca ai zis la o intrebare de-a mea cu Nini ca si tu te uiti! Mda sa zicem ca ar fi trebuit sa dau si alte melodii da'noa acum de unde sa stiu eu? niste colegii mi-au zis ca toate is la fel de rele si eu m-am luat dupa ei!
Pai vezi? Nu te mai lua dupa lume. Mie de exemplu nu-mi pasa de nimic ce zice lumea. Prefer sa ma documentez singura.
Încă nu înțeleg cum o bagi în seamă, la câte tâmpenii spune...
Trebe sa inteleaga intr-un final...
Dar nu-ți mai bate capul degeaba, n-are rost și sens. Las-o să creadă ce vrea, oricum nu se va schimba, poate decât mai încolo, dar slabe șanse, zic eu.
Tu ar trebui sa te schimbi eu nici nu vreau!
Păi asta-i metal extrem, puştoaico.E black metal în mare.E genul ăla de muzică de care ţi-a zis mă-ta să te fereşti.
Eu ascult trupele alea, şi chiar îmi plac.Nu ştiu cât de mult mă influenţează şi nici nu-mi pasă.
Here, take a potato:http://youtu.be/QfsjU-GB9ng
Ce prost esti... macar daca stiai sa scrii, macar daca te documentai intai.
Acum generalizezi rock-ul? Sub ce piatra ai stat pana acum?
Scuzati greselile mele de gramatica! toti gresim! pup! Love la toti! si cei care nu sunt de acord cu mine! :*
Rock-ul si metal-ul sunt faine pentru cine le intelege,daca tu nu faci parte din categorie,ok, mie imi place, ma regasesc in genul asta de muzica, nu fiindca sunt "satanista" pentru ca nu sunt, nu se rezuma neaparat la asta.
Pei e un gen de muzica foarte popular in perioada anilor 80-90 dar si acum care este recunoscut. Nu ca manelele pe care le asculti tu. Multi interpreti de muzica rock sunt chiar credinciosi desi prin muzica lor par Satanisti. Metalica, Ozzy Ozbourne. Hip-Hoperi care injura 90% din melodii ce crezi despre ei? Mie imi plac toate genurile muzica, nu prefer metalu dar nu am nimic impotriva lui asa incat sa fiu frustrat si sa postez 1 pagina pe TPU despre asta.
Si apropo de unde ai scos tu ideea ca eu ascult manele? urasc manelele la fel de mult cum urasc si rockul, metalul, heavy metal, death metal, black metal sau ce truda sunt alea!
Mai bine nu scriai nimic. linkurile puse de tine is blackmetal. heavy metalu ii diferit. blackmetalu este doar o ramura a metalului, sunt mai multe feluri de metal asa ca nu amesteca cele 3. asa ca daca nu stii ce vorbesti taci si du-te sa te joci cu papusiile.ps: majoritatea rockului NU e satanist. din alte genuri spre exemplu si rihanna are piese sataniste : in piesa umbrella spune ca rainman is back, rainman este lucifer. asa ca orice gen de muzica are si satanisti in ea.
Tu ce muzică asculți că dacă asculți manele și urăști heavy metal degeaba. Tu ai dreptate heavy metal e doar o parte din rahaturile pe care uni le numesc muzică. În ziua de azi 75% - 85% din muzică e groaznică.
Cocolinnutza, OSerieDeEvenimenteNefericiteVioletSunyKlaus, sunteţi spălate pe creier. Nu știți ce-i aia muzică bună. Înecați-vă cu Selena Găomez.
Asculta,uite o muzica rock care sa fie mai potrivita pentru tine:
http://www.youtube.com/watch?v=lL2ZwXj1tXM&feature=related
Ai probleme, heavy metalul e unul dintre cele mai complexe genuri de muzica, apropo, primul link pe care l-ai pus este death metal, iar celelalte doua sunt black methal
Nu suferi muzica rock? Si atunci de ce trebuie sa postezi pe TPU? Nu asculta si gata! Impotriva crestinismului? Se vede ca tu chiar nu ai ascultat nici o melodie. Multi artisti, sau chiar trupe incurajeaza credinta prin melodiile lor. Chiar nu are influenta negativa! Urasc sa ascult Bieber, 1D, Gomez, etc. pentru ca ei scot muzica, dar fara ca aceasta sa aiba un anumit mesaj. Ex [nu stiu cum se numeste melodia] de la Nicki Minaj, in care aproape toata melodia te facea stupid . in schimb, intr-o melodie rock [ EX : Black Veil Brides - Never give in] spune sa ai incredere in tine, sa nu te lasi doborat de altii.
Oricum. puteti sa incepeti contrazicerile, sa ma injurati. ca mereu se intampla asa. Eu mi-am zis opinia!
Nici mie nu-mi place deloc muzica asta e groaznica! nu inteleg ce le place asa de mult la prostia asta
Tot ce ai pus tu acolo e Black Metal, cum a spus si Sirenia, nu generaliza, ca te faci de cacao printre rockeri.
Chiar crezi ca ma intereseaza pe mine asa ceva? e tot unaaaaa cam pe acolo!
ge0rge_2435 întreabă: