| catalinmobil a întrebat:

Adam labert e gay? eu eram idolul lui numai ca habar nu aveam ca e gay si se pupa cu chitaristul lui crying((( am vazut mai multe videoclipuri care dovedeste! si ce sa ma fac! eu detest gayy! eu eram cel mai mare fan al lui dar eu nu stiam ca e ga crying((((((((((((((((

13 răspunsuri:
| svartirhimnar a răspuns:

Vai, hai să murim, că nu se poate aşa ceva.
Oricum, şi vocea lui sună gay.

| catalinmobil explică (pentru svartirhimnar):

Da dar eu credeam ca e unu mai diferit dar tot gay drogat e! si nu e vorba e asta dar mie imi placea de el si de stilul lui de muzica dar defiecare data atunci cand ascult melodiile lui in momentul de faca simt ca vomit!

| svartirhimnar a răspuns (pentru catalinmobil):

Îţi place cum cântă dar te face să vomiţi..Foarte interesant.
Mie tot un gay infect mi se pare. Cu voce de Justin Bieber.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce îți pasă? Adică, ce treabă are gaura prin care și-o trage cu muzica pe care o cântă? Produsul contează și cum își transmite personalitatea prin muzică, după mine, nu orientarea sexuală.
Ce vrei. E o boală genetică.

| catalinmobil explică (pentru anonim_4396):

Da dar cum sa aiba o boala doar ca inainte sa fie celebru ERA CASATORIT cu o femeie!

| Dumnezău a răspuns:

Ai vazut multe clipuri care "dovedeste"?
Lui Adam nu conteaza lula cin' i-o beleste.
Lucrurile astea e irelevante, drag cocon.
Nu conteaza ce i se baga-n gingii.
Ci doar ce iese prin microfon.
Oricum, e penal si canta doar dejectii.

| michelia a răspuns:

Trecind peste " eu eram idolul lui " (! ), de asta te doare pe tine capul? Ca e gay sau nu e?
Si Freddie Mercury a fost si Elton John sau George Michael sint. Declarati, recunoscuti. Ce voci...ce valori...
Nu cred ca erai cel mai mare fan al lui daca te afecteaza atit de mult ce orientare sexuala are.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar trebui sa conteze orientarea sexuala, mai ales cand vine vorba de muzica. De exemplu Anna Varney este transexuala, dar asta nu inseamna ca nu trebuie s-o ascult. E problema ei ce face cu viata ei personala. Pe mine ma intereseaza muzica pe care o face. Ce conteaza daca Adam asta e gay sau nu? Daca iti place, il asculti, daca nu, nu, si cu asta basta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru catalinmobil):

Și atunci și-a descoperit orientarea sexuală, e bisexual.

| MaliciousDeath a răspuns (pentru svartirhimnar):

Vocea lui suna gay? Fii seriosa...
Tipu' are o voce destul de buna.Pacat ca nu o pune in valoare cantand piese pe masura.

| svartirhimnar a răspuns (pentru MaliciousDeath):

Da, sigur. Cum spui tu. Părerea ta. Mie mi se pare că aşa sună. E opinie proprie.

| MaliciousDeath a răspuns (pentru svartirhimnar):

Nu-mi pasa daca-ti place sau nu vocea tipului.
Faza ce n-o inteleg e ce diferenta observi tu intre vocea unui homosexual si cea a unui heterosexual? Dar oricum, probabil zici "gay" doar asa...de dragul de a zice.E plin internetu' de pusti ca tine.

| svartirhimnar a răspuns (pentru MaliciousDeath):

Hai nu mai spune. Foarte amuzant.
Să ştii că pentru mine e o diferenţă între gay şi homosexual.
Băi, sună naşăa. Punct. E opinia mea, de ce trebuie să te bagi tu? Vezi-ţi în continuare de Lambert şi gata.

Întrebări similare