| MetalForever a întrebat:

Am avut un FENDER SQUIER BULLETSTRAT RW, dar sincer nu mi-a -placut si am vandut-o, pentru ca nu puteam canta...ce voiam eu de fapt sa cant...eu vreau sa cant ceva mai rapid,am invatat cateva riffuri de thrash metal,nu mai sunt atat de grele ca la inceput, dar, Fenderului meu parca nu i-a placut.Asa ca,as vrea sa imi iau alta chitara, cu care sa pot canta thrash metal linistit.M-am gandit la un buget, si anume la 1000 lei maxim. Uite ceva optiunibig grinean Vendetta XM, IbanezGRX20(in ciuda pretului-600 lei-cica e foarte buna.), ESP LTD EC-10 BLK, sauESP LTD VIPER-10 BLK.Alte optiuni, astept.Si accept orice..numai sa se incadreze in buget.Mersiwinking

P.S.Mi s-a zis ca cele mai bune chitare au TREMOLO.ESP-urile de mai sus nu au tremolo.Nu am chef sa ii montez,deci, daca e fara tremolo, care e diferenta?

2 răspunsuri:
| CristiSeeker a răspuns:

Din intamplare, vand o chitara. Nu vreau sa se considere ca fac reclama sau ceva, deci daca te intereseaza te rog sa imi dai un pm sau ceva.
Tremolo-ul este practic un Bridge mobil, prin intermediul caruia poti modifica frecventa notelor, printr-un procedeu mecanic, tensionand sau detensionand corzile, prin acel tremolo (respectiv actionand cheia/bara de tremolo). Tremolo-ul poate face totusi chitara mai putin stabila, sonor vorbind, facand-o sa se dezacordeze mai repede sau cauzand diverse alte probleme, asta in cazul in care acel tremolo este de slaba calitate.
Sper ca te-am putut ajuta, daca mai doresti sa discutam ceva, ma poti contacta fara problemewinking.

| MetalForever explică (pentru CristiSeeker):

De unde esti/ce chitara vinzi? Desi mi s-a zis ca o chitara trebuie tot timpul cumparata noua...dar sunt interesat, sa stii. Uite id-ul meu:The_Hacker2819@yahoo.com.Sunt din Oradea.