LaLa Band e o trupa frumoasa ei nu doar latra. ei canta muzica superba. cei care cred ca ei latra nu stiu engleza.) sau poate nici romana in fine sper ca am fost de ajutor sa te consolez
Am un caine acasa care latra mai bine decat ori ce rahat de cantaret din industria muzicala romaneasca.
Eu.
Şi eu am prostul obicei de a intra pe melodii de ăştia labe cum ar fi Alex Velea, Inna etc. doar ca să înjur şi să jignesc.
Nu e adevarat.canta destul de bine dar mai au mult pana sa ajunga acolo sus
`Daca nu va place LaLa Band de ce mai ascultati?`- parca toata muzica se opreste aici, la trupa asta; daca nu ne place nu ascultam, cum altfel?
si ca sa iti raspund, si eu cred ca fac orice altceva in afara de a canta, a latra e-un bun exemplu
Mie imi place foarte mult si alex velea si smiley si multi altii
nu te mai lua dupa toti nebunii
First of all: cainele meu latra mai bine decat acesti asa-zisi "muzicieni" din aceasta asa-zisa trupa
Second: Trupele nu se termina la lala band, trust me. Iti sugerez terapie intensiva cu Metallica, Iron Maiden, Cargo, Trooper, Disturbed si multe altele din gen
Cine a spus ca ei latra a jignit cainii.Si cainii au talent fata de cei din Lala Band.
Papagalul meu latră mai frumos decăt lălăielile de la Laba Band.
PS: Tu ești aia din poză?
Broasca mea ţestoasă cântă mai bine decât ei, chiar dacă nu face niciun zgomot.
Şi eu cred că latră. Sunt stupizi. Şi povestea e stupidă. Nişte retarzi care fac cover după nişte melodii geniale, de l-a făcut pe Freddie Mercury să se învârtă în mormânt cu melodia pe care au cântat-o ei. Strică melodii. Şi povestea e de neînţeles. Moare, învie, chiorăşte, îi vine vederea la loc. Un serial de prost gust, de care mi-e şi greaţă să comentez. Şi fanele alea înfocate, incultele alea dau 80 de lei pe un bilet, în faţă, când ei fac playback?! Pana mea. Cu 80 de lei te duci acu' în martie la Helloween la concert. Ăia-s renumiţi. Aia e muzică bună şi e live. Comentez pentru că-s om şi că am dreptul la opinie. Pa.