Ignora-l.Nu-l mai baga in seama, de fiecare data cand incepe sa cante pleaca de acolo.
În primul rând, nu văd rock la tine în playlist.În al doilea rând, nu văd de ce te-ar afecta ce face şi zice manelistul ăla. Greşeşti dându-i satisfacţie. E doar ridicol, aşa că n-ar trebui să-ţi pese.
Din pacate, stupiditatea la manelari e o forma de a arata cine e mai tare, mai ales cand sunt tigani.Recunosc ca sunt rasist si ma iau de tigani cat de mult pot,fie in autobuz,fie pe strada,insa pentru tine ti-as sugera sa nu-ti pui mintea cu ei,si sa nu-i bagi in seama,sau daca preferi, razi si tu despre manelele lor infecte si de prostia lor colosala. Daca problema se agraveaza, cere niste ajutor de la prietenii tai. Nu stiu rockeri care nu ar dori sa simta acea placere a unui maxilar de tigan zdrobit si urlete de... ai inteles idea, hehe.
Siii, poti sa ii spui problema ta dirigintei/lui sau a directorului (Why Not? )
Nu, dar am pus acele melodii in playlist mai demult. Atunci eram cu alte genuri
Si eu patesc la gel toata lumea spune ca sunt emo ca imi tai venele si tot felul de lucruri dar genl meu este un rock du uneori si mama ma intreaba daca sunt emo iar eu ii spun ca nu doar imi place genul acesta de muzica si in privinta cu colegii tai nu ii baga in seama si eu sunt fata dar le mai trag un picior si pumni asta fac eu dar tu nu stiu cum reactionezi da niciodata nu esti obligata sa asculti ce nu iti place fi tu insuti si dale pace la ceilalti. sper ca te-am ajutat
Cum e viața în clasa a 5a? Adică, bănuiesc că e clasa a 5a. Sper din tot sufletul că e clasa a 5a. Spune-mi că ești în clasa a 5a.
Sunt a 7a :p
Doar ca fac parte dintr-o scoala cam... prefer sa nu folosesc cuvinte ca sa descriu... ceva la genul, subdezvoltata
Ţie ţi se pare că ceea ce e în playlist-ul tău e muzică rock? Nu e nici pe departe.
Eu cred că tu ai pus întrebarea asta să vezi ce răspund ăştia, dar nu asculţi rock.
Ţi-a trecut vreodată prin minte ( zic şi eu!) că persoanele din jurul tău te cred emo pentru că tu le dai motive? Dacă chiar te-ar deranja chestia asta, nu ţi-ai pune numele de utilizator "Emolove44" Şi pot să pun pariu că ăsta nu e singurul site unde ai făcut asta.
Dacă eşti de părere că ei greşesc, demonstrează-le contrariul. As simple as that. Dar nu mai fă pe victima atâta timp cât iţi place să joci rolul ăsta.
Un sfat pentru viitor: Să foloseşti puncte şi virgule nu strică. Crede-mă, il face pe cititor să inţeleagă mai bine mesajul.
Nu eşti singura. măcar încă mai ai o prietenă.Eu nu mai am pe nimeni în şcoală şi sincer nu mă interesează, am suferit la început, dar după m-am obişnuit să fiu înjurată.
Mult noroc în continuare!
Gelosi pe tine nu ii baga in seama dai dracu ) spune-le,, dar ce sunteti gelosii pe mine"? inchidele gura cu tupet :*
Daca ai fi citit toate raspunsurile inainte sa postezi asta, ai fi vazut ca eu am zis ca am acele melodii in playlist de foarte mult timp, de cand inca nu ascultam rock. De atunci si pana acum cateva zile, am facut pauza de TPU si de aceea n-am mai pus nimic in playlist
P.S. Nici mie nu-mi vine sa cred ce porcarii ascultam
Ai doua variante:
1. treci cu vederea si nu pui la suflet.
2. le f*#i o mama de bataie.
Nici mie nu-mi vine să cred câte minciuni pot zice unii...
Vrei să spui că asculţi rock de câteva zile, nu? Lasă-te atunci.
Si eu am o groaza de colegi care asculta numai muzica romaneasca de tot rahatul, dar eu le zic:"Ba, voi nu stiti ce e muzica adevarata!".
Apoi ii las in pace sa palavrageasca pana i-or durea gurile!
Nu te schimba,pun pariu ca sunteti minunate,si ce daca asculti rock? eu iubesc rockul,si nu mi-ar pasa daca cineva ar veni la mine sau ar incerca sa ma schimbe,eu sunt eu,dc m-as schimba pentru. cineva, personalitatea ta e mult prea speciala, si ce daca rockul e putin m-ai haotic sau real pentru mintilile lor limitate, dupa parerea mea nimeni nu ar trebuie sa incerce sa schimbe un rocker, pentru ca nu va putea....nu renunta
Patricia444 întreabă: