Eu m-am implicat mult in lumea radio-urilor, daca te ajuta cu ceva. Am inceput sa fac din timp mix-uri pentru a le da broadcast mai tarziu, sau am mixat live la urechile mai multor oameni care ma ascultau. E destul de comun sa faci asta si oamenii asculta destul de mult, mai ales daca ai si o voce simpatica, sa mai spui cate-o chestie funny, catchy, sau sa povestesti cu cei care te asculta.
Partea care te-ar avantaja e ca lumea dj-ilor e populata de tipi, deci tu ca si fata... o sa atragi mai mult, pentru ca ar fi ceva nou si mai distinct.
Am incercat sa colaborez cu alti dj, care aveau aparate... beton, de prin alte orase, conversand cu ei pe net, mi-au dat idei cu privire la echipamente simple pentru inceput pe care-as putea sa le cumpar. Mi-am luat un microfon profesional, pentru dj de radio, pentru a putea povesti cu lumea pe-acolo, si un mixer de sunet, util pentru microfon si pentru a conecta orice dispozitiv audio exterior la pc, pentru a avea mai multe posibilitati.
Am dat vreo 3 milioane pe mixer, si inca vreo 2 pe microfon, dar le am si acum si nu m-as desparti de ele .
Prin viitor, daca fac rost de bani iau si o consola dj si o sa fie complet, deja o sa ma pot duce sa mixez prin oras la diferite party-uri micute, si daca voi fi bun, voi merge mai departe.
E foarte tare, si e prima data cand ma incurajeaza cineva in legatura cu visul meu, cu toti cei cu care am vorbit pana acum m-au descurajat. Fain ca ai avut cu cine sa vorbesti si sa ceri anumite informatii, dar eu nu ma prea pot baga chiar asa, sa ma duc intr-un club la unu si sa ii zic"Ceau, vreau sa fiu dj." cred ca s-ar uita la mine ca la o aiurita, si mi-ar spune sa stau linistita.
Da-mi un mail, sau adauga-ma pe adresa: guardian_angel_tdv8@yahoo.com.
Poate te pot ajuta cu mai mult, pe viitor...
anonim_4396 întreabă: