| nyoentox2002 a întrebat:

Am scos piesă hai cu Hate-ulhappy
https://youtu.be/F6YXvNJOf0Q

8 răspunsuri:
| RoxanaIoana108 a răspuns:

Mult succes ca pe viitor să avansezi mai mult!

| nyoentox2002 explică (pentru RoxanaIoana108):

Mersi

| Animeforlifee9921 a răspuns:

Bai e misto piesa. Succes in continuare!

| Sophieka a răspuns:

Daca vrei sa intelegi unpic mai multe din lumea muzicii si nu numai, acorda o ora:
https://www.youtube.com/watch?v=nxokjT1zNQ4

| nyoentox2002 explică (pentru Sophieka):

In primul rând cum a zis și Nane:Toți facem artă, sa ne exprimăm așa cum vrem, și noi cântăreții de Trap/Rap nu e datoria noastră să educam copiii, asta e treaba părinților, e faza că mulți copii iau în serios tot ce se cântă în muzică!
Și în plus Romania este o tară liberă și avem dreptul la libera exprimare!

| Sophieka a răspuns (pentru nyoentox2002):

Dreptul la libera nesimtire nu ar trebui existent. Esti si tu un copil in momentul de fata care te iei dupa ce zice Nane si restul de vaisamari ca ei. Tu vezi cum arata? Arata inuman, ca un mostru... Un om plin de droguri in el si de rahat... Asa vrei sa fi? Esti pe drumul cel bun.

| nyoentox2002 explică (pentru Sophieka):

In primul rând nu sunt copil, sunt un tânăr de 21 ani căruia îi place muzica trap și sunt înebunit după genul asta muzical,mă face să mă simt bine!
Am zis că noi Artiștii nu suntem obligați să educăm copiii,părinții sunt aceea,adica e vina lor că îi lasă să se uite la un asemenea conținut!
Și fiecare cu stilul lui,tu rămai la muzica populara drli drli da,deoarece ești comunist,și eu rămân la Trap skrr baulaughing
Așa e genul ăsta de muzică,sa te exprimi cum vrei,multe mai ales că se cântă despre droguri de fapt canta despre realitate!
Mie daca îmi place să înjur e vreo problemă?
Toată lumea injură,până și tu ai înjurat macar o dată!
Piesele sunt făcute pentru vibe, pentru distracție nu numai piese depresive, m-a parăsit gigellaughing
Mai ales multi se descarcă prin muzică! asta îmi place și eu să fac să mă descarc, sa îmi înjur fostele, sa le fac in toate felurile laughing
Pe mine mă hrănesc piesele care se injură genul feminin, t....fo,zdrențo etc!
Eu ascult Marko Glass, Ian, Bvcovia sunt preferații mei artisti, și cantă și despre droguri, asta înseamnă că trebuie să mă droghez și eu? nu, eu nici țigări normale nu fumez dapai drogurilaughing
Nici nu beau măcar!

| matei0975647 a răspuns (pentru Sophieka):

Habar nu ai ce scrii