| Vlad_Ion_1960 a întrebat:

Am si eu mai multe intrebari pentru rockeri. Unul la mana, de ce tot timpul trebuie sa va luati de muzica hip-hop. Doi la mana ce aveti toti cu Eminem(ma rog majoritatea)? Si de ce nu suportati alte genuri muzicale? Cel mai bun raspuns primeste funda!

6 răspunsuri:
| 125436 a răspuns:

Nu ne vei intelege nici o data.

| Bybanu a răspuns:

Sunt cei mai jegosi oameni. mizerabili, pletosi, betivi, drogati etc...

| ThePayback a răspuns:

Sincer eu nu ma consider tocmai rocker, pentru ca mai ascult si hip-hop (Eminem si putin romanesc). Dar majoritatea melodiilor hip-hop (vorbind de cel american) au acelasi mesaj ca si manele (smecheria, armele, femeile, dragostea libidinoasa), daca o sa te uiti atent la hip-hoperi de culoare o sa observi ca sunt cam ca manelistii (poarta mult aur, haine cat mai scumpe, ochelari de soare noaptea etc...). Si sincer, ce alte genuri de muzica buna mai exista? Popul din ziua de azi e f*cked up rau de tot, dubstepul suna cam ca o alarma de masina ( nu ca n-as asculta tongue ), dance-ul si house-ul sunt bune numai in cluburi si daca stii sa dansezi. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| svartirhimnar a răspuns:

De ce trebuie ca tu să generalizezi? De ce îi bagi pe toți în aceeași oală? Eu, de exemplu, nu ascult numai rock și metal. Mai ascult și blues, și jazz, și country, puțin trip-hop, uneori dark cabaret iar alteori clasică.
Nu îmi place rap-ul pentru simplul fapt că nu mă reprezintă, nu-mi dă starea aia pe care ar trebui să mi-o dea muzica, nu e făcut pentru mine pur și simplu. Dar cunosc foarte multe persoane care deși ascultă mai mult rock/metal, mai ascultă și rap.
Ascult „metale" în proporție de 90%, dar asta nu înseamnă că nu suport și alte genuri muzicale. Nu sunt atât de încuiată încât să ascult doar astea 2 genuri.
Oamenii ca tine mă dezgustă, sinceră să fiu.

| Vlad_Ion_1960 explică (pentru svartirhimnar):

Tocmai la asta ma refeream, rockeri au o aroganta. Se cred mai presus decat toti si au impresia ca le stiu pe toate.

| svartirhimnar a răspuns (pentru Vlad_Ion_1960):

Cei care fac asta dau dovadă de prostie la nivel maxim. Nu mai generaliza, nu e ok deloc.