Cand esti indragostit nu prea mai gandesti normal... Logic ca un pusti ca Justin nu se compara cu Michael Jackson, Michael a fost in top o gramada de timp si peste 10 ani nimanui nu o sa ii mai pese de Justin. Dar stiti cum sunt pusti astia daca vad un baiat dragut (din punctul meu de vedere nu e dragut) la tv gata, o sa se casatoreasca cu el. Asta e ok, cred. Dar de la o obsesie pentru un star la a incerca sa impui asta altor persoane sau la a te debarasa complet de realitate supraestimandul, adica WTF? un pusti cu o voce pitigaiat ce e in show biz de 2 sau 3 ani sa se compare cu Michael mai e mult. Dar oricum daca o sa vada vreun fan justin bieber o sa zica ca,, nu sunt obsedate'' sau '' daca nu sti nimic despre justin nu mai vorbi'' sau '' justin nu are vocea pitigaiata''>.< sorry e doar parerea mea. {sariti-mi in cap}
Mie de exemplu, nu îmi place Michael Jackson. Asta nu înseamnă că nu spun că e mai bun ca Jasmine Bieber. E de 8 pe orizontală ori mai bun ca Biber. Bieber e lezbiană
Nu sunt nebune, sunt troli! Adica pun intrebari aiurea de dragul distractiei, sa-i calce pe altii pe nervi!
Voi de ce ii face-ti jocul si tot lungiti atata povestea? Cu cat o bagati in seama mai mult cu atat continua cu prostiile astea!
Nu cu siguranta nu se compara de exemplu Michael Jackson este idolul a mi de oameni adulti, adolescenti si copii(eu am 11 ani si imi place Michael de la 7 ani) dar Justin este idolul la copii si adolescenti mai mici de 17 ani adica mai mult copii asculta Justin! sper ca te-am ajutat!
Sunt de acord cu tine si sincer nici nu imi place cum canta justin bieber. Prietetena mea cea mai buna este o fana michael jackson si recunosc ca nu canta rau. Prin urmare, justin bieber nici nu se compara cu michael... In niciun caz
Daca michael jackson a fost regele muzicii pop normal ca nu se compara cu baietasu` ila.o canta si el fain...da michael jackson a fost supranumit rege deoarece cand cel mai frumos dintre toti.
Pai nu cred ca se compara J.B. cu M.J. dar filmul "Justin Bieber Never Say Never " a strans mai multi bani ca filmul lui M.J. " This is it"... acum ce sa spun despre Justin, bravo lui ca la anii lui a realizat atatea nu ca alti baieti