| SpeciiBraaa a întrebat:

pe care multi ascultatori de muzica buna o au. voi cei care ascultati nenorocirile astea Pop, Dance, House, ce vedeti asa frumos la un rahat de melodie din 2 versuri? Cat o sa mai tina frate chestia asta, e deja moda in Romania sa se asculte nenorocirile astea de 4 ani. Adica cum zicea si Doc intr-un interviu ce poate sa iti placa la o melodie care are acelasi ritm, acelasi dume, doar ca sunt alte nume cu versuri gen: higher,fire,desire...Cum poate sa va placa asa ceva?

8 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Mie nu îmi place genul ăsta de muzică. Şi pe ei lasă-i. Adică fiecare ascultă ce îi place, ce îi place urechii, iar gusturile în muzică sunt FOARTE diferite.
Alt motiv? Moda, bat-o vina, că deja a făcut destui 'sclavi'
Şi ultimul: poate că o să se lase la un moment dat de muzica aia (eu aşa am făcut), dacă o să descopere frumuseţea altui gen de muzică, adică ROCK.
Vorba vine: "Prost să fii, dar să-ţi revi"

Numai bine!

| Gorath a răspuns:

Ai dreptate,dar pe TPU,din câte văd eu, sunt mulţi ascultători de muzică bună, mai ales rock.Ascultă asta de idioţi şi inculţi. Dacă ar avea puţin creieraş în dotare,ar alege să-l folosească,să asculte ceva de calitate,zic eu.Dar cum au un IQ sub nivelul mării,ascultă Ai se eu te pego şi selena gomez,pentru că nu ar putea percepe muzica adevărată,e prea greu de înţeles rockul( ăla de calitate, bineînţeles) de ei, de lume în general.Nu toţi trebuie să asculte ceva de calitate, ar fi prea plictisitoare lumea şi nu am mai avea de cine să ne mai batem joc...
PS. Ştiu c-am aberat aşa puţin, îmi stă în caracter.

| SpeciiBraaa explică (pentru Gorath):

Inseamna ca la o melodie a poetului Cedry2k ar sta cu gura cascata si nu ar intelege nici un vers laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nici eu nu ascult genul ala de muzica si mi-am pus mult aceeasi intrebare, iar intr-o zi am facut un fel de sondaj si ascultatorii acestui gen spun ca nu sunt asa de interesati de versuri ci de 'beat' dar si versurile spun ei ca exprima destul pentru a dansa si vorbind de dans asta afirma ei, ca e o muzica pe care se poate dansa. Oricum fiecare are dreptul la o opinie personala si cum se spune 'gusturile nu se discuta', totusi e democratie si cred ca cu asta am spus tot. Eu nu am treaba cu ei si nici nu-i judec caci pana la urma am fi un fel de rasisti dar mi se pare ca din respect ar trebui sa-ti asculti muzica acasa, cu oameni care asculta acelasi gen si mai ales folositi castile, sunt foarte utile.

| Gorath a răspuns (pentru SpeciiBraaa):

Posibil,nu mă bag în domeniul ăsta, sunt cu rockul mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muzica pop nu are nici o legatura cu house-ul!

| TeoPT a răspuns (pentru anonim_4396):

Cea din trecut, nu.
Dar asta din prezent, nici nu îți mai dai seama dacă e pop sau house. Același rahat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TeoPT):

In mare parte da, dar tot nu se compara Lady Gaga, LaLa Band, Shakira cu Inna, Alexandra Stan si mai stiu eu cine. Dăă!