| Ωmega a întrebat:

Asta e o intrebare adresata fanilor muzicii anilor '80 mai mult dar nu numai.

V-as intreba daca va place muzica anilor '80 si de ce? Si totodata sa dati 5 melodii care ar fi preferatele voastre din acel deceniu. Funda pentru cel mai interesant raspuns.

Răspuns Câştigător
| spiridus25 a răspuns:

Guns N’ Roses, "Sweet Child o’ Mine"
AC/DC, "You Shook Me All Night Long
U2, "With or Without You"
Bon Jovi, "Livin’ on a Prayer"
Joan Jett and the Blackhearts, "I Love Rock ’n Roll"
The Police, "Every Breath You Take"
Dire Straits, "Money for Nothing"
Journey, "Don’t Stop Believin’"
Whitesnake, "Here I Go Again"
Guns N’ Roses, "Paradise City"
Phil Collins, "In the Air Tonight"
AC/DC, "Back in Black"
AC/DC, "Shoot to Thrill"
Neil Young, "Rockin’ in the Free World"
Bruce Springsteen, "I’m on Fire"
Cyndi Lauper – Girls Just Wanna Have Fun
Roxette – It Must Have Been Love
Sade - Smooth Operator
Lionel Ritchie - Hello
ABBA - The Winner Takes It All

6 răspunsuri:
| TOP10Litera a răspuns:

1. AC/DC - "Back In Black"
2. Michael Jackson - "Thriller"
3. Madonna - "Like A Prayer"
4. Tina Turner - "The Best"
5. Queen - "Kind Of Magic"

Îmi place şi muzica anilor '80 printre altele!

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Unii am crescut cu ea, cei tineri abia o descopera, unii, cei lipsiti de prejudecati ( sunt niste vechituri ). Orice muzica poate fi buna, gusturile sunt variate. Asa ca 5 melodii sunt o picatura in ocean. Cauta si muzica mai veche sa vezi ca are farmec. Si moda e ciclica, nu vezi ca se poarta / cauta vintage? Nu vreau sa zic nimic de rau dar cine recomanda Michael, Queen si Madona e limitat, de astia stie toata lumea. Sunt o multime de monstri sacri, gasesti singur, mie mi-ar fi imposibil sa selectez si 5 interpreti dar 5 melodii!? Anii 80 pentru cei multi au insemnat muzica disco, pentru cunoscatori e mult mai mult.

| Ωmega explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Stiu ce spui. Eu doar voiam sa vad niste preferinte ale oamenilor referitor la acest deceniu. La capitolul muzica, pto spune ca detin sute de mii de melodii, din anii 40, 50, 60, 70, 80, 90, dupa 2000 si dupa 2010. Eu iubesc muzica. Asta inseamna ca iubesc muzica de calitate care evident se gasesti in orice deceniu. Dupa cum am spus, pot spune bucuros ca detin mai multe melodii decat pot fi ascultate in ani de zile si toate imi bucura sufletul in egala masura. Muzica este de toate genurile si stilurile, de la muzica clasica la atmosferica, la doo-wop, new jack swing, rock n' roll si electronica, la disco, new wave, jazz, pop, r'n'b, alternative, rock, metal, folk, coloane sonore simfonice de la filme, deci treaba foarte extinsa. Ma consider norocos ca roata gusturilor muzicale la mine este atat de mare incat este practic imposibil sa ma satur de ceva. Si am zis 5 melodii asa ca si exemplu. Eu insumi nu as putea sa aleg doar 5 happy

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Ωmega):

Eh, bravo tie atunci. Eu nu am pretentii de mare cunoscator, imi stiu locul. Cand incepi sa iei viata in piept, dupa prima tinerete nu mai e timp de ramas adancit in hoby-uri, mai uiti si ce stiai. Eu mai ascult cate ceva pe PC doar. Lumea e diversa. Uite, amicul @djl si amicii lui pot fi un pol de referinta mai bogat ca TPU. Sa traiesti!
http://forum.softpedia.com/topic/970944-muzica-din-anii-70/#entry15075780

| Jimtheghost a răspuns:

Tind sa cred ca e una dintre cele mai bune perioade prin care a trecut muzica, de asta imi place. Nu pot alege melodii preferate pentru ca nu pot laughing e prea greu dar daca ar trebui neaparat ar fi back in black, don't stop believin', another one bites the dust, should I stay or should I go si ace of spades.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Muzica anilor 80 a fost si este superbă, vrei 5 melodii sau 5 formatii? Mie i mi place toată muzica anilor 80 mai ales ca pe vremea aceea se asculta pe discuri vinil, casete audio sau benzi de magnetofon, sunetul pe acele scule era unul cald, si pe vremea aia erai cineva daca aveai acces la muzica străină. Mi a plăcut mult si atunci si i mi place si acum John Lennon si yoko ono album double fantasy lansat in anul 1980, melodii de pe album sunt: Just like starting over, kiss kiss, cleanup time etc, modern talking, Your my heart your my soul, cherry cherry lady, geronimo caddilac an 1987, baby it s christmas an 1987, Madona true blue, la isla bonita an 1986, where is the party 1986,, George Michael, father figure 1987, chris norman midnight lady, an 1986, wish key orient express remix an 87, au fost multe.