| qwqwwwq a întrebat:

Asta-i dreptate? O prietena e considerata de cineva poser pentru ca nu a știut numele unei piese de la Iron Maiden, deși stia cine cânta dar și piesa o stia foarte bine atât ca nu stia numele pentru ca ea chiar se regăsește în acest gen de muzica și asculta mai mult și classic acesta poate fi și motivul pentru care nu poți să ti Minte orice titlu, dar o fata care are bluze corp top cu dantela să se Vadă șuncile care bate din palme la manele asa bate și pe o piesa de la trupa heavy ca aia e singura pe care o știe, e adevărat rocker? Nu zic ca trebuie să te Îmbraci într-un anumit fel să fi Rocker dar la o persoana de felul asta se vede clar ca nu are nicio legătura cu acest gen de muzica mai ales daca bate din palme la fel Ca la manele( acolo la manele știind piese multe și versuri).

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce naibii ai întrebat?laughing

| Lostlyric a răspuns:

Ok, acum incep si eu sa vad termenul asta peste tot. "Poser" inseamna sa adopti un comportament fizic care NU te reprezinta! Faptul ca ai uitat un titlu sau nu-l sti, nu inseamna ca esti "poser", inseamna ca pur si simplu nu ti-l amintesti. Multi oameni folosesc cuvinte doar pentru a le folosi, fara a le da intelesul concret. De asemenea, o fata care poarta haine fara a fi pe masura ei si danseaza pe heavy la fel cum danseaza pe manele, NU este "poser"! Manelele o reprezinta. Si se imbraca in concordanta cu ceea ce asculta. Poate fi numita "poser" doar in situatia in care spune ca-i place un anumit gen de muzica doar pentru a parea "cool".

| qwqwwwq explică (pentru Lostlyric):

Asta ziceam și eu ca de ce ea este numita poser doar pentru ca nu mai știa un titlulaughing)). Dar cealaltă fata nu doar ca bate din palme foarte penibil pe o piesa care zice ca îi place mult dintr-o data pentru ca înainte nu avea nicio legătura cu acest gen și acum ca vede alții care asculta rock s-a hotărât și ea să zica Ca îi place deși numai o piesa sau doua știe și dintr-o data mai vrea să se Și ducă la festivaluri Rock si înainte ii zicea acelei fete ca ea asculta niste boșorogi ca ea măcar asculta muzica in care cei din trupa sunt frumosi( one direction cică sunt frumoșilaughing))) )și nici măcar nu știa ce trupe vin, pai daca te duci, nu te duci pentru ca sti trupele și îți plac piesele? Sau doar asa să se Afle în treaba? nu doar ca zice ca îi place o piesa dar și dintr-o data,, interesul" asta de festivaluri și altele.

| Lostlyric a răspuns (pentru qwqwwwq):

Gusturile se pot schimba in timp. Daca mergi la un concert fara sa ai habar cine este artistul, de genul pe care il adopta, de repertoriul lui, atunci esti un "poser". Mi-am amintit de o experienta dintr-un concert. Venea o trupa din Polonia, "Riverside", trupa de progressive rock. Au venit la concert toti pletosii care au facut headbang in cafeaua mea si mai erau si dezamagiti ca muzica nu e mai dum-dum. Vroiau sa-si nenoroceasca dintii si maselele cu lovituri in conditiile in care progressive rock-ul nu are nici o legatura cu headbang-ul. In fine...3/4 din sala erau "poseri". Mai ales ca majoritatea au fost atrasi de cuvantul "rock", dar habar n-aveau de proiectul muzical si de piesele ce vor fi cantate. Intr-un fel, a fost amuzant.