Https://youtu.be/KTceE6XGi0c
like daca va place si nu uitati sa va abonați pentru urmatoarea piesa!
Ceea ce ai vrut sa transmiți este ok doar ca trebuie sa mai lucrezi la versuri si acum depinde si cum le pui pe beat!
Nu te lasa doborât de cuvintele urâte luptă pentru visul tău!
Răutate!
Nu-mi zi că ție îți plac. )
Ba da, acum le printez
Porcarie-i mama ta!
Mie imi plac si am pus aceste versuri in niste comentariile de la niste videoclipuri de pe YouTube si am strans like-uri si spuneau ca le plac pentru. ca cei din comunitatea YouTube nu-s tocilari ca tine!
Păi și eu de ce sunt tocilar, că nu-mi plac niște mizerii pe care le numești versuri?
Imi dau seama dupa poza ta ca esti tocilar si cei de pe Youtube de ce mau apreciat spune! Si apropo mizerie-i neamu' tau de rahat!
Nu știu cine te-a apreciat, de ce consideri că fiindcă apreciez unul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut Hollywood-ul sunt tocilar?
Mau apreciat OK! Daca tu zici ca versurile mele da rap sunt o porcarie te PROVOC sa faci si tu niste versuri si sa vedem care sunt mai bune ale mele sau ale tale si atentie fi original nu fura versuri!
Daca tot spui ca versurile mele sunt o porcarie te PROVOC sa faci si tu niste versuri si sa vedem care sunt mai bune ale mele sau ale tale, si nu fura versuri fi original! TE PROVOC!
Ți se pare că alea-s versuri? Nici măcar nu le-ai scris ca pe niște versuri.
Ba nu versuri de poezie versuri de rap noormal am scris o melodie de rap cu versuri, refren, versuri, refren! Tu accepta PROVOCAREA: Daca tot spui ca versurile mele sunt o porcarie te PROVOC sa faci si tu niste versuri si sa vedem care sunt mai bune ale mele sau ale tale, si nu fura versuri fi original! TE PROVOC!
Te provoc să scrii corect în limba română.
Am scris ba nu versuri de poezie versuri de rap in loc sa scriu nu-s versuri de poezie sunt versuri de rap intentionat si am scris noormal cu doi de o tot intentionat! Tu accepta PROVOCAREA: Daca tot spui ca versurile mele sunt o porcarie te PROVOC sa faci si tu niste versuri si sa vedem care sunt mai bune ale mele sau ale tale, si nu fura versuri fi original! TE PROVOC!
Tu ai pus întrebarea asta pentru a fi lăudat? Puteai să menționezi asta...de ce aș scrie eu?