| Daniaez767 a întrebat:

Astea sunt versurile mele de rap care le-am facut va plac:
Pericol--In tara asta.

Daniaez:
Dacă grijile,problemele, durerile, minciunile stresul, ar arde România ar fi în flăcări de ar intra în cartea de recorde. Mi se rupe inima când văd un bătrân supărat și îmbrăcat cu un palton atenție țăranilor care se dărâmă casa pe voi palton nu Gucci şi Versace cum vreți să vă-n brăcați care are la el câteva foi de 10 lei şi îşi cumpără un baton de pâine şi mini parizer şi mi se rupe **la de minciunile parlamentarilor care îşi bat joc de țară.

Refren: În țara asta plătești ca să trăiești plăteşti ca să respiri plăteşti ca să te p*şi în centru plăteşti orice, frate soarele răsare doar dacă îl plăteşti!
În țara asta plătești ca să trăiești plăteşti ca să respiri plăteşti ca să te p*şi în centru plăteşti orice, frate soarele răsare doar dacă îl plăteşti!
În țara asta plătești ca să trăiești plăteşti ca să respiri plăteşti ca să te p*şi în centru plăteşti orice, frate soarele răsare doar dacă îl plăteşti!

Daniaez:
Fetițe cu codițe cu fundițe cu-n ochi la **lă şi unu' la portofel şi vor să-şi bronzeze **cile la aparate solare (bzzz) că nu le place la soare, vecinu' manelist care rupe boxele cu manele de c**at se uită cu binoclu' la **cile la una şi îi curge balele de îi inundă c***ele (bleah) și ăsta strică țara (f**-ui în gură). Îmi întorc privirea şi mă cuprinde tristețea când văd un copil care vide cărți la mese dar atenție țiganii ăia care au ce le trebuie' şi le este lene să muncească ăia primesc de la stat jumate din salariul salariaților, c***ții aia fac țara de rușine.

Refren: În țara asta plătești ca să trăiești plăteşti ca să respiri plăteşti ca să te p*şi în centru plăteşti orice, frate soarele răsare doar dacă îl plăteşti!

Va plac aceste versuri?

Răspuns Câştigător
| CasOltean a răspuns:

Https://youtu.be/KTceE6XGi0c
like daca va place si nu uitati sa va abonați pentru urmatoarea piesa!
Ceea ce ai vrut sa transmiți este ok doar ca trebuie sa mai lucrezi la versuri si acum depinde si cum le pui pe beat!
Nu te lasa doborât de cuvintele urâte luptă pentru visul tău!

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Porcărie.

| Raniaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Răutate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Raniaa):

Nu-mi zi că ție îți plac. laughing)

| Raniaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba da, acum le printezbatting eyelashes

| Daniaez767 explică (pentru anonim_4396):

Porcarie-i mama ta!

Mie imi plac si am pus aceste versuri in niste comentariile de la niste videoclipuri de pe YouTube si am strans like-uri si spuneau ca le plac pentru. ca cei din comunitatea YouTube nu-s tocilari ca tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Daniaez767):

Păi și eu de ce sunt tocilar, că nu-mi plac niște mizerii pe care le numești versuri?

Imi dau seama dupa poza ta ca esti tocilar si cei de pe Youtube de ce mau apreciat spune! Si apropo mizerie-i neamu' tau de rahat!

anonim_4396

Nu știu cine te-a apreciat, de ce consideri că fiindcă apreciez unul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut Hollywood-ul sunt tocilar?

Mau apreciat OK! Daca tu zici ca versurile mele da rap sunt o porcarie te PROVOC sa faci si tu niste versuri si sa vedem care sunt mai bune ale mele sau ale tale si atentie fi original nu fura versuri!

Daca tot spui ca versurile mele sunt o porcarie te PROVOC sa faci si tu niste versuri si sa vedem care sunt mai bune ale mele sau ale tale, si nu fura versuri fi original! TE PROVOC!

anonim_4396

Ți se pare că alea-s versuri? Nici măcar nu le-ai scris ca pe niște versuri.

Ba nu versuri de poezie versuri de rap noormal am scris o melodie de rap cu versuri, refren, versuri, refren! Tu accepta PROVOCAREA: Daca tot spui ca versurile mele sunt o porcarie te PROVOC sa faci si tu niste versuri si sa vedem care sunt mai bune ale mele sau ale tale, si nu fura versuri fi original! TE PROVOC!

anonim_4396

Te provoc să scrii corect în limba română.

Am scris ba nu versuri de poezie versuri de rap in loc sa scriu nu-s versuri de poezie sunt versuri de rap intentionat si am scris noormal cu doi de o tot intentionat! Tu accepta PROVOCAREA: Daca tot spui ca versurile mele sunt o porcarie te PROVOC sa faci si tu niste versuri si sa vedem care sunt mai bune ale mele sau ale tale, si nu fura versuri fi original! TE PROVOC!

anonim_4396

Tu ai pus întrebarea asta pentru a fi lăudat? Puteai să menționezi asta...de ce aș scrie eu?laughing

Întrebări similare