Sall,frate nu e o melodie exelenta dar nici un proasta.Intai nu se poate numi o melodie fiindca nu ai pus-o pe muzica. Incepi de jos e adevarat, dar mai ai mult de lucrat .Imi place ca are un mesaj cat de cat, intelegi ceva si asta e important.Ce voiam sa-ti spun, sa nu`ti lipseasca un refren in nici`o melodie, ceva cu care sa incepi si cu care sa terminiBafta in continuare
Frate nu te supara pe mine, dar mai ai mult de lucrat. Talent ai ce pot sa spun, dar inca nu ai ajuns la un nivel in care sa te numesti rapper.
Succes!
Marfa, nu ai inregistrat inca piesa? Sau mai astepti poate iti mai vine vreo idee? Parerea mea e ca ai facut niste versuri chiar tari... Multa bafta, sa continui!
Sa ma supar? Nici o problema, toata lumea incepe de jos, n-am zis ca's perfect, iluzia ca esti perfect, deja e un defect. Iti multumesc ca ti-ai facut timp sa raspunzi.
"Dacă ascultati muzica rap doar pentru beat vă invit la o muzica house
Te asigur ascultă liniştit muzică house n-are niciun pic de mesaj"
Refă partea asta cumva. În rest, e ok. Eşti la început, nu te da bătut.
Salut.Este ok, mai ales pentru ca esti la inceput.Dar, cum probabil sti, sunt foarte multi rapperi. Daca vrei sa ajungi un rapper ascultat si apreciat in general trebuie sa ai niste experiente de viata, sa fi trecut prin ceva. Uite exempleragonu' -problema lui cu drogurile Cedry2k-1.obsesia de credinta., de Dumnezeu 2.limbajul mai rar intalnit la un raper Chimie-nu are el merru mesaj, dar, probabil e si cam drogat cand canta si iti da o energie speciala Sisu-puscaria, viata de cartier Nimeni Altu-viata de cartier..Astia sunt unii din cei mai buni rapperi zic eu..si toti au cate o poveste. Daca tu crezi ca vei reusi sa ajungi la versurile asa bune ca ale lor Bafta!
TaZManik întreabă:
Ancuta5678 întreabă: