Din cate stiu nu au fost niciodata in Romania, dar circula o petitie pe internet sa-i aduca si la noi in tara. Daca te intereseaza, semneaz-o si tu.
http://www.ipetitions.com/petition/one-ok-rock-in-romania
O zi placuta :)
Sunt foarte buni, solistul are o voce impecabila, mi-ar placea sa ii vad live odata!
Iarta-ma ca sunt putin rau ,dar am vazut ca asculti manele,pentru cineva cu manele,este normal sa ti se para o muzica proasta,nu mai bine il aducem pe CIORBA,am vazut ca pe el il vroiai intr-o intrebare .
Frati romani, putem lasa maneaua la o parte odata, aia nu este si nu va fi muzica!
Acum dati drumul la injuraturi astia cu manele ca nu sunteti putini ).
Lasand gluma lao parte, am adus-o noi pe gaga, dar pe one rock...
Daca erau o pierdere de timp nu cred ca ajungeau asa de sus cu piesele.
Te-a deranjat atat de tare raspunsul meu incat mi-ai cautat prin intrebari, ai gasit o intrebare compromitatoare si acum mi-o arunci in fata, crezandu-te inteligent.
Stai calm, nu-s genul care asculta manele, intrebarea aia am pus-o cel mai probabil din amuzament si plictiseala.
Iar ce asculti tu e un fel de manele pentru asiatici, iar numele e de toata jena "One ok rock". Si ca tot ai pomenit de Ciorba, a ajuns destul de sus, dar asta nu inseamna ca are talent sau canta bine. Prostimea il place, asta fiind de ajuns. La fel si cu japonezii astia, iar de la inceputul melodiei pana la sfarsit au acelasi ritm plictisitor, iar vocea timpului e destul de mixata.
Daca aia este manea,eu cred ca tu ai probleme grave cu auzul,sincer.
Mai degraba ar semana mai tare cu muzica populara ),cu maneaua,n-ai sa vezi,nici macar tradusa in romana nu seamana cu maneaua ).
Te deranjaza vocea mixata?
Da,are un oarecare mixaj,ca toate melodiile.
Dar iti garantez ca live are aceeasi voce, mie de aia mi se pare incredibil tipul. Daca asculti ceva live de la el, suna la fel ca intr-un clip, are o voce care rar o controlezi atat de bine!
Sunt trupa de Rock nu manele ), tu vezi ce scrii?
Ma rog...cine zice ca maneaua a ajuns sus?
Poate la noi, daca a iesit din tara s-a dar naiba!
One ok rock sunt recunoscuti in multe tari.
De curiozitate, cati ani ai ), daca poza ta de avatar este reala aproximez 13-14, dar nu cred ca ai atat, probabil 10-13.
La 10 ani, si eu uram Rock-ul si tot ce tine de el, nici azi nu ascult mare lucru de rock.
Pentru a ta cultura generala uite vocea live a solistului:
http://www.youtube.com/watch?v=3qpDuLysZ1Y
Spune-mi 1, un solist roman care sa il egaleze!
Am facut o analogie intre manea si ceea ce mi-ai dat tu. Asa cum majoritatea oamenilor il asculta pe Guta, spunand ca ce face el se numeste talent, desi nu-i adevarat, asa faci tu cu one ok rock, spui ca sunt buni, dar de fapt ce fac ei e de toata jenea si nu merita ascultati.
Astia nu canta rock in adevaratul sens al cuvantului, canta un fel de pop rock sau pop punk.
Si da, poza aia de la avatar e reala, eu sunt. Si da, stiu ca arat mai tanara decat sunt, 19 ani avand, iar multi judecand dupa infatisare imi dau 16-17 ani.Dar asta nu poate decat sa ma bucure, nicio femeie nu vrea sa para mai batrana decat varsta ei reala.
Iar melodia ce mi-ai dat-o a doua oara e putin mai ok decat prima, cu toate ca amesteca engleza cu japoneza.
1.Nu ii judeca si tu dupa o melodie,nu canta rock pur.
Nu suport hard rock-ul,vine unu si zbiara,nu imi place :)),asa macar zbiara,dar masurat;).
La hard rock se foloseste vocea de cap, el foloseste mai mult vocea lui normala de piept.
Solistul chiar are o voce impecabila, si live.
Ziceai ceva de mixare in prima piesa, in afara de efectele speciale, vocea lui este 1 la 1.
Se poate sa ti se para japoneza ca tiganeasca,de asta probabil ti s-a parut manea :))), parerea mea.
Nici mie nu imi place deloc japoneza, insa este natia lui pana la urma.
Are si piese suta la suta in engleza, indiferent de natie, talentul si o voce buna o recunosti intotdeauna.
Uite cum suna prima piesa cantata suta la suta live:
http://www.youtube.com/watch?v=ARdDmIOzVc0
Daca tu gasesti vreo eroare fata de clip esti tare!
Foarte multi live falseaza,nu mereu,dar se mai intampla,solistul asta din ce am ascultat eu,nu falseaza niciodata!
Eu nu prea cant, dar ma pricep la muzica, mai mult ca un simplu ascultator.
Faza cu anii, daca intr-adevar ai 19, asta inseamna mai putin ca mine cu 6 luni;), esti tare, nu stiu daca ai zis sau nu adevarul, dar cred ca la 50 de ani, vei arata ca la 19, acum arati ca la 14, ce 16, deja exagerezi!
Nu mi s-a parut japoneza ca tiganeasca.Ma refeream la altceva, in fine, lasa.
Am spus adevarul in legatura cu poza si varsta mea.
http://www.youtube.com/watch?v=drSMZgnmJjk,acum pe bune,daca si pe astia ii asemeni cu maneaua...,mai degraba cu orice altceva, dar chiar nu au legatura cu maneaua :)).
Iar varsta, uimitor, dar fiecare cu fizionomia lui, eu par cu 4 ani peste cat am :), asta este.