| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Au voie sa folosească artiștii versuri atât de vulgare in melodii fără sa li se întâmple nimic? Gen Abi Talent,, Când te vad îmi vine sa îți dau un leu, ești sclavul meu ", Gheboasa cu versuri care încurajează violența ca,, Te bat ca pe snitel " sau Dani Mocanu cu,, stai cuminte ca te bat " și totusi nu li se intampla nimic! După părerea mea acele melodii ar trebui scoase de YouTube pentru ca încurajează numai violență, hărțuire și ura! Ce îi învață pe oamenii care asculta in afara de ura și sa insulte, sa amenințe pe toata lumea! Și am mai observat ca melodiile lor nu sunt nici macar cenzurate pe YouTube, adică sa aibă restricționare de varsta! Chiar nu spune nimeni ceva despre acești golani care se vor artiști, doar pentru ca au bani, faima și avere sunt scutiți de tot și li se da voie sa facă orice pe scena? Ce canta ei nu se poate numi muzica, cred eu! In principal voi ce părere aveți despre muzica lor și despre faptul ca ei scăpa mereu de scandaluri indiferent de ce canta?

2 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Nici eu nu înțeleg de ce nu li se dă jos melodiile, cea mai mare problemă o am cu Dani Mocanu și Abi, pe lângă că promovează tot felul de lucruri dubioase în melodii, mai și au o atitudine arogantă și chiar misogină. Gheboasă mi se mare mai ok ca și comportament, dar nici de melodiile lui nu pot spune că sunt încântat.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"acele melodii ar trebui scoase de YouTube "
Vor fi scoase cand cineva va da Report!