| Lostlyric a întrebat:

Blues, Blues si iar Blues. Pentru ca il recunosti de indata ce-l auzi. Si nu ma refer la Directia 5, c-am mai auzit cazuri straight face, si nici la piese lente date pe la nunti de diversi neica crezand ca acela e blues. But blues! Nu e o intrebare, caut recomandari. Asa, un subiect de weekend-ul care sta sa vina. Pentru cei care sunt saturati de topic-uri cu manele si muzica pop wannabe. Pentru cunoscatorii de blues. Recomandari care sa fie printre favoritele voastre, care sa lumineze cap-patrat-ul asta care a deschis topicul.
Promit ca nu voi avea nici un drept sa judec fusion-ul sau granitele blues-ului, nici originea artistilor, nici limba nativa a acestora.
Adica, n-ai cum sa distingi daca Hendrix a fost un zeu al muzicii rock sau un geniu al blues-ului. Ori Billie Holiday, sentimentalista a jazz-ului sau o cantareata subtila de blues?
Va las sa veniti cu recomandari. Funda pentru, sa zicem, ceva "nedescoperit" si incitant.

Răspuns Câştigător
9 răspunsuri:
| Lostlyric explică (pentru mlfz13):

Imi place prima compilatie. Si cateva voci pe care le-am recunoscut. Casey Abrams si John Moreland au mix-ul acela intre folk si blues. Cei doi mi-au scapat playlist-ului. Me like it. Nu stiam ca asculti si blues...happy

| mlfz13 a răspuns (pentru Lostlyric):

Ba stiai... is batranwinking

Ai si tu dreptatea ta. Extazul blues-ului vine odata cu varsta.

Acum, ascultand si alte melodii de la Casey Abrams, imi dau seama ca vocea lui ar avea potential mare spre indie style. Nu e de lepadat, bun de pus pe rana.

| Lostlyric explică (pentru VictorFenrir):

O da, Peter Green. Mult mai bun in varianta solo, desi nici cu Fleetwood Mac nu ma plang. Gary B, in special melodia asta, o stiam pentru ca, daca iti place blues-ul, cum sa nu te abonezi lui
Don's Tunes? B.B. King si a lui dragoste laughing Nice.
Bai da! Imi plac recomandarile tale. Am sa tin cont de Peter Green pe care trebuie sa-l diger mai mult.

| VictorFenrir a răspuns (pentru Lostlyric):

Peter Green a fost primul artist blues pe care l-ai ascultat si mi-a placut dupa am cautat altii cool

| VictorFenrir a răspuns (pentru VictorFenrir):

L-am

Întrebări similare