Da e bun pentru voce
pur si simplu il spargi il pui intr-un castron, vas pui putina sare si il bei[poate ii un pic scarbos da asa se face]
bafta
Buna!
Eu incerc si e foarte bun pentru vocea mea
Deci, eu fac asa! Albusul unui ou, il pun intru-un blender sau un robot de bucatarie, pun peste o lingurita de miere, un varf de lingurita de zahar, le amestec si il beau! Astfel nu e gretos! Si e foarte ok pentru voce!
Un galbenus de ou proaspat, o lingurita de miere de albine, puse intr-un pahar cu lapte caldut.Amesteci bine si bei. Amestecul este bun pentru intretinerea corzilor vocale, pentru ca are un continut mare de vitamina B.Asta stiu eu! Succes.
Eu acum cateva minute am baut si am asteptat vreo 10 minute. Apoi, am inceput sa cant si am vazut ca are efect.Deci, cei care doresc puteti face asta sigur.
Am baut are gust foarte bun si este si eficent :X
Eu stiu pe cineva care bea ou de prepelita. nu se prepara din cate stiu eu. ii faci o gaura acolo sus unde ii mai suplu si pur si simplu tragi ca din pai, apoi iei o lingurita de sare si nu bei nimic vreo 5-10 min. eu am incercat si nu am reusit... oua de prepelita gasesti in hypermarketuri [real] bafta :*
Pui un ou intr-o cana si pui zahar peste el si il amesteci putin,,si dpaia il bei,,am facut si eu lucrul asta si chiar a mers,, dar iti da o senzatie de voma dar mai bine te ti de nas, u ma poti ajuta cu un raspuns? se apropie ziua prietenului meu si nu stiu ce sa-i cumpar (are 21 de ani) ai vreo idee?
Pai...simplu:
1) Ia un ou crud;
2) Ia un pahar;
3)Sparge oul si varsal in pahar;
4)Da-l repede peste cap...nu il tine in gura...o sa iti vina sa vomiti
Sper ca ti-am fost de ajutor
Incearca tu sa bei 7 oua de`odata
eu am incercat...crude. fara sare fara nimi.
anonim_4396 întreabă:
Patricia444 întreabă: