anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
Am auzit ca oul crud este bun pentru voce
Cum se prepara laughing?
(Daca raspundeti la misto sau sa faceti misto...mai bine nu mai raspundetistraight face)

Răspuns Câştigător
| SEXobeat a răspuns:

Da e bun pentru voce
pur si simplu il spargi il pui intr-un castron, vas pui putina sare si il bei[poate ii un pic scarbos da asa se face]

bafta

9 răspunsuri:
| mada_4477 a răspuns:

Pui un ou intr-o cana si pui zahar peste el si il amesteci putin,,si dpaia il bei,,am facut si eu lucrul asta si chiar a mers,, dar iti da o senzatie de voma dar mai bine te ti de nas, u ma poti ajuta cu un raspuns? se apropie ziua prietenului meu si nu stiu ce sa-i cumpar (are 21 de ani) ai vreo idee?

| LetyArob a răspuns:

Un galbenus de ou proaspat, o lingurita de miere de albine, puse intr-un pahar cu lapte caldut.Amesteci bine si bei. Amestecul este bun pentru intretinerea corzilor vocale, pentru ca are un continut mare de vitamina B.Asta stiu eu! Succes.

| SkateNinja3k a răspuns:

Pai...simplu:

1) Ia un ou crud;
2) Ia un pahar;
3)Sparge oul si varsal in pahar;
4)Da-l repede peste cap...nu il tine in gura...o sa iti vina sa vomiti

Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| Gabitza a răspuns:

Buna!
Eu incerc si e foarte bun pentru vocea mea happy
Deci, eu fac asa! Albusul unui ou, il pun intru-un blender sau un robot de bucatarie, pun peste o lingurita de miere, un varf de lingurita de zahar, le amestec si il beau! Astfel nu e gretos! Si e foarte ok pentru voce! happy

| streetdisaster a răspuns:

Eu stiu pe cineva care bea ou de prepelita. nu se prepara din cate stiu eu. ii faci o gaura acolo sus unde ii mai suplu laughing si pur si simplu tragi ca din pai, apoi iei o lingurita de sare si nu bei nimic vreo 5-10 min. eu am incercat si nu am reusit... oua de prepelita gasesti in hypermarketuri [real] bafta :*

| smiley0o0kamikaze a răspuns:

Incearca tu sa bei 7 oua de`odata laughing
eu am incercat...crude. fara sare fara nimi.

| ShinJiHyun a răspuns (pentru LetyArob):

Eu acum cateva minute am baut si am asteptat vreo 10 minute. Apoi, am inceput sa cant si am vazut ca are efect.Deci, cei care doresc puteti face asta sigur.

| Nicoleta_Koko_1996 a răspuns (pentru LetyArob):

Am baut are gust foarte bun si este si eficent :X

| Pøp_Laur_2002 a răspuns:

Doar un ou sau 3 pe zi?
unu dimineata sau cum?