Ehh,nu e vorba că nu te pricepi deloc, ci de faptul că sunt mai mulţi factori: 1. Ai dorinţa arzătoare să înveţi la chitară. 2. Contează cum sunt degetele tale, dacă le ai lungi, sau scurte. 3. Poate griful chitarei e prea mare şi îţi trebuie alta, mai mică pentru forma corpului tău, bineînţeles şi pentru degetele tale. 4.Nu va fi uşor să înveţi la chitară, trebuie să muncesţi tu. Dacă tot nu te descurci, te pot ajuta să îţi explic prin aplicaţia Signal mesenger ( e cam ca si whatappul, viber etc).
Din nou, nu ma pricep deloc... poate trebuia sa ma documentez inainte. Si nu, nu am avut posibilitatea sa incerc alta. Poate trebuia sa o iau direct din magazin, nu stiu dar din nou, nu ma pricep si probabil nu sunt destul de documentata, dar chiar vreau sa invat.
O sa mai vorbesc cu profesorul peste doua saptamani cand incep cursurile, oricum data viitoare o sa fiu mai atenta sa aleg una potrivita, pana acum nu stiam ca sunt mai multe feluri si marimi de grifuri, pana incep cursurile o sa ma mai documentez si o sa incerc sa imi achizitionez una noua. Multumesc!