| andreeada a întrebat:

Am sa pun o intrebare de multe ori pusa dar fara un raspuns concret! Ascult rock, dar de cateva zile am ascultat pentru prima data melodiile unei trupe de care auzisem de mult timp, imi plac melodiile la nebunie dar mi se pare ca-l preamaresc pe "Cel Rau". Intrebarea este :formatia H. I. M este o formatie satanista? As vrea sa-mi raspunda numai cei ce cunosc si sa-mi spuna lucruri concrete! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Amrita a răspuns:

Buna. Uite, eu cand eram mica stateam cu vara mea care acum are 26 de ani si ea asculta HIM, Iris, Cargo etcc.Si eu m-am obisnuit si mi-am dat gusturile muzicale dupa ea.
NU, eu nu cred ca formatia HIM este una satanista. Cine nu cunoaste nu are decat sa spuna ce vrea dar nu e o formatie satanista. Am auzit si eu zvonuri de astea dar imi ascult in continuare muzica mea oh go on.

9 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Nu am ascultat dar am citit versurile; satanisti nu sunt, dar emo sau emocore cu siguranta.

| Derye a răspuns:

HIM e formatie rock.

| Derye a răspuns:

Formatii gen: Blink 182, Sum41 sunt de tot rasul. Deci mai bine nu ai asculta. E valabil si pentru: Linkin Park, 3DG si alte prostii.

| mihaibrasov a răspuns:

Asculti ce iti place. Eu iti recomand si punk si alternative rock de toate felurile : Placebo, Snow Patrol, Green Day, Blink 182 etc.

| andreeada explică:

Pai si ce ti se pare ca daca ascult rock nu pot asculta si him?laughingincurci itele! asculta-le versurile(in engleza normal)si apoi sa-mi spui spre exemplu 666!

| andreeada explică:

Nu cockie am primit un mail cu un raspuns de la forsakenangel dar se pare ca s-a intamplat ceva cu raspunsul sau, hmmm ai simtul observatiei dezvoltathappy

| andreeada explică:

Ar mai fi o chestie imi raspunsese un baiat forsakenangel si nu mai este raspunsul sau, oare ce s-a intamplat?

| andreeada explică:

Stiu si eu ca este o formatie rock si una foarte cunoscuta dar cineva mi-a spus ca daca ascult rock nu pot asculta himlaughingse pare ca si-a sters raspunsul si-a dat seama ce gafa a facut!

| cockie_green a răspuns:

Nu prea inteleg. tu ai pus intrebarea tu ai raaspuns?