| Ingrid_Stefy_1997 a întrebat:

.as vrea sa va intreb cum credeti ca, cant :)) va dau link-ul: http://www.youtube.com/watch?v=lrFynx47Shk

Răspuns Câştigător
| XoxoGosippGirloxoX a răspuns:

Super smecher ai vocea happy daca as avea si eu voce sad

25 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| CautNume a răspuns:

Destul de bine, dar nu-mi place melodia.Mai bine ai canta
http://www.youtube.com/watch?v=SO4LyKd-Hws
sau
http://www.youtube.com/watch?v=3YxaaGgTQYM

| Xtadelo a răspuns:

Binisor dar mai trebuie sa exersezi.

| Woodenpints91 a răspuns:

Eşti gravidă?

| Vans a răspuns:

Tu ţi-ai auzit vocea înainte să intri pe scenă?

| CeaCuMasca a răspuns:

Falsezi.

| WillYouDare a răspuns:

Ai o voce frumoasa, ce-i drept mai trebuie sa lucrezi. Si trebuie sa iti alegi cu grija cantecele pe care le canti ca sa se potriveasca cu vocea ta. Iti trebuie mai multa incredere pentru ca, dupa cum spune si @ancutza17, se aude cum iti tremura vocea.
Mult succes in continuare, se te vedem sus! happy

| Ingrid_Stefy_1997 explică (pentru Blossomis):

Multumesc :X

| Ingrid_Stefy_1997 explică (pentru XoxoGosippGirloxoX):

Mersi happy

| Ingrid_Stefy_1997 explică (pentru CautNume):

Am sa tin cont de sfat :*

| Ingrid_Stefy_1997 explică (pentru Woodenpints91):

Dar tu ai minte? Am cerut sfat...nu sa jignesti...

| Ingrid_Stefy_1997 explică (pentru Vans):

Tu ti-ai folosit creierul inainte sa scrii comentariul? Adica am cerut sfat....si puteai sa zici ca nu cant bine...

| Ingrid_Stefy_1997 explică (pentru CeaCuMasca):

Da,pentru ca aveam emotii...ii se poate intampla oricui..atunci cand are emotii

| Ingrid_Stefy_1997 explică (pentru WillYouDare):

laughing)))) :X Multumesc si stiu ca mai trebuie sa o lucrez...adica LOL..am doar 12 ani...doar nu va asteptati sa am o voce ca un om de 30 de ani.laughing))Dar multumesc de sfat happy

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Ingrid_Stefy_1997):

Te-am jignit eu cumva? Rochia aia de borţoase m-a indus în eroare.

| Vans a răspuns (pentru Ingrid_Stefy_1997):

Eh,şi? Ce se înţelege din comentariul meu? Nu cumva părerea mea despre vocea ta?
Ai cerut un sfat şi eu ţi-am dat unul:nu mai urca pe scenă că le sângerează urechile săracilor oameni.

| Ingrid_Stefy_1997 explică (pentru Vans):

Aaa......gata....nu iti place nu asculta.....chiar ma enervati oameni astia.....cand ai sa canti mai bine ca mine atunci sa vii sa imi spui sa nu mai urc pe scena.....pana atunci mai mananca paine.....si esti cumva profesoara de muzica? Tu stii la ce scoala sunt eu? Sunt la Colegiul National de Arte ''Octav Bancila''...nu as fi intrat daca nu as fi stiut sa cant...o seara buna... sper sa tii cont de sfatul meu...P.S. Nu iti mai pune poze cu tine la profil ca se sparge camera...

| Ingrid_Stefy_1997 explică (pentru Woodenpints91):

Ti-am cerut parerea despre vocea mea. draga/dragule ce oi fi tu....nu despre rochie...stai linistit/a....ca nu e ''rochie de bortoase''.......si cand ai sa fii disigner vestimentar atunci sa comentezi tongue
pana atunci...mai ai

| Vans a răspuns (pentru Ingrid_Stefy_1997):

"Tu stii la ce scoala sunt eu? Sunt la Colegiul National de Arte ''Octav Bancila''
Nu-mi pasă la ce şcoală eşti.Şi pot comenta ceva chiar dacă nu sunt profesoară de muzică, mai ales că ai şi întrebat.
Cât despre poza mea, eh, poate ţi se sparge ecranul din cauza feţei mele, dar nu şi a tricolui cu Motorhead.Nu mi-e ruşine cu mine.Cel puţin eu nu am poza de profil ca a unui copil de maxim 8 ani, cu mâţe.
Şi dacă tot zici că eşti la nu ştiu ce liceu, măcar mai progresează cu vocea, dacă tot te lauzi că ai ceva talent, apoi fă-şi curaj să intri pe scenă.

| aliceinchains a răspuns:

N-ai voce. Ai o tentativă de voce, da, adică eşti mai sus decât marea majoritate, dar nu încât să şi cânţi.

| Ingrid_Stefy_1997 explică (pentru aliceinchains):

Nu m-ai auzit in realitate...nu poti zice ca nu am voce..cand o sa ne intalnim(vreodata) ai sa vezi ca iti schimbi radical commentul :.

| aliceinchains a răspuns (pentru Ingrid_Stefy_1997):

Poate că nu pot zice că nu ai voce, dar pot spune că ai nevoie să răsfoiești o carte de gramatică. Mereu folositoare, să știi.

| Ingrid_Stefy_1997 explică (pentru aliceinchains):

Dar ce am scris ceva gresit? ...si nu iti fa tu griji ca sunt foarte buna la limba si literatura romana...

| Ingrid_Stefy_1997 explică (pentru XoxoGosippGirloxoX):

big grin ai facebook?winking

| CeaCuMasca a răspuns:

Eu nu te înțeleg.Mai întâi ne întrebi cum credem noi că cânți. Apoi,când primești păreri sincere începi să te agiți p-aici cu școala la care ești tu și că nu te-am auzit în realitate.În primul rând,am tangențe cu liceul de artă și știu că sunt atât de puțini elevi cu voce,încât marea majoritate de la secția de muzică sparg geamuri.În al doilea rând,nu mai fi așa o cârpă emotivă și irascibilă,ai cerut părere,vroiai neapărat minciuni? Îți dai seama că oamenii ăștia nu au nimic personal cu tine,dacă doreai doar laude atunci nu mai puneai întrebarea,că ți-e totuna,minciunile ți le poți imagina și singură.În al treilea rând,nu-mi spune tu mie că nu te-am auzit în realitate,tu mi-ai dat o filmare,eu critic pe baza filmării. Părerea mea rămâne aceeași. Falsezi,cu sau fără emoții.
Cică,,chiar mă enervează oamenii ăștia, nu îți place, nu asculta,,.Dar ce, tu crezi că te-a mai ascultat cineva vreodată? Ești bolnavă mental? Tu nu înțelegi că tu ai cerut părerea?
Și da, ai greșeli gramaticale destul de nașpa.De exemplu virgula aia din întrebare, cele două puncte care ar trebui să fie trei, lipsa punctului,,, ii se poate,, și multe alte greșeli de exprimare.
Și tu i-ai spus lui Woodenpints că putea pur și simplu să zică că nu ii place. Exact asta am făcut noi.Deci,în concluzie,ești retardată.
Și,a doua concluzie e că degeaba ești tu la știu eu ce școală și ai note bune la română, cănți ca o ceapă, arăți ca o vioară stricată, ai un nickname de idioată, habar n-ai să scrii și ești plină de sine.Nu te obosi să-mi scrii înapoi.