| jyhsehda a întrebat:

ati patit careva asa ceva pe soundcloud?

"Our automatic content protection system has detected that your sound "I Don`t Know" may contain the following copyright content: "Back in Time" by Pitbull, owned by Mr.305/Polo Grounds Music/RCA Records. As a result, its publication on your profile has been blocked.

You can dispute this report, if you believe the copyright content has been mistakenly identified or if you have obtained all the necessary rights, licenses and/or permissions to upload and share this material on SoundCloud.

Please do so by filling out our dispute webform at the following link: https://soundcloud.com/settings/disputes/8718773

If you would like to learn more about copyright, please visit our copyright information page.

Thanks,

The SoundCloud Copyright Team "

Melodia care am incercat sa o uploadez nu seamana deloc cu cea de la pitbull bak in time si nici nu am folosit sunete de la melodia aia. Daca ati patit careva la fel, voi ce ati facut? Ati completat si trimis mailu ala cu adresa si nr de telefon? Ce raspuns ati primit?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, ar trebui sa dai dispute. Dar nu pera poti sa faci asta pentru ca nu cred ca este melodia ta, deci nu ai drepturi nici macar pentru "I don't know", adica melodia ce incerci sa o uploadezi.

Sfatul meu, downloadeaza o alta versiune a acelei melodii si pune-o inapoi pe SoundCloud.

| jyhsehda explică (pentru anonim_4396):

Salut Sinergyy, melodia este a mea, oare daca as da dispute, se leaga si daca programul de muzica ii cumparat sau nu si daca am cumparat toate sunetele?

| victormayer a răspuns:

Căutați o modalitate ușoară de a descărca melodiile preferate de pe Soundcloud? Nu căutați mai departe decât https://soundcloudtomp3downloader.net/! Acest site web este o soluție rapidă și simplă pentru descărcarea oricărei melodii dorite de pe Soundcloud, astfel încât să vă puteți bucura de muzica offline.

Soundcloudtomp3downloader este complet gratuit de utilizat și nu există reclame sau ferestre pop-up enervante. Doar introduceți adresa URL a melodiei pe care doriți să o descărcați, iar site-ul nostru se va ocupa de restul. În doar câteva secunde, veți avea un MP3 de înaltă calitate al melodiei dvs. preferate, gata de ascultat oricând doriți.

De ce să nu încerci Soundcloudtomp3downloader astăzi? Este cel mai rapid și simplu mod de a descărca melodiile tale preferate de pe Soundcloud, astfel încât să te poți bucura de ele oricând și oriunde.