Sincer, ar trebui sa dai dispute. Dar nu pera poti sa faci asta pentru ca nu cred ca este melodia ta, deci nu ai drepturi nici macar pentru "I don't know", adica melodia ce incerci sa o uploadezi.
Sfatul meu, downloadeaza o alta versiune a acelei melodii si pune-o inapoi pe SoundCloud.
Salut Sinergyy, melodia este a mea, oare daca as da dispute, se leaga si daca programul de muzica ii cumparat sau nu si daca am cumparat toate sunetele?
Căutați o modalitate ușoară de a descărca melodiile preferate de pe Soundcloud? Nu căutați mai departe decât https://soundcloudtomp3downloader.net/! Acest site web este o soluție rapidă și simplă pentru descărcarea oricărei melodii dorite de pe Soundcloud, astfel încât să vă puteți bucura de muzica offline.
Soundcloudtomp3downloader este complet gratuit de utilizat și nu există reclame sau ferestre pop-up enervante. Doar introduceți adresa URL a melodiei pe care doriți să o descărcați, iar site-ul nostru se va ocupa de restul. În doar câteva secunde, veți avea un MP3 de înaltă calitate al melodiei dvs. preferate, gata de ascultat oricând doriți.
De ce să nu încerci Soundcloudtomp3downloader astăzi? Este cel mai rapid și simplu mod de a descărca melodiile tale preferate de pe Soundcloud, astfel încât să te poți bucura de ele oricând și oriunde.
Ancuta5678 întreabă: