| Ilovemusic1234 a întrebat:

Aveti ceva sugestii de muzica de genul celor al lui Jaymes Young(ascultati un pic si vedeti )...sau ceva melodii lente si faine totodata(nu ma refer la melodiile clasice). Multumesc mult, dragilor! :* happy

Răspuns Câştigător
| Şaptepăcate a răspuns:

Damien Rice sau Kodaline

15 răspunsuri:
| Ilovemusic1234 explică (pentru Şaptepăcate):

Tocmai l-am descoperit pe Kodaline.E asa faaain.
Mersi oricum, draga :*

| Şaptepăcate a răspuns (pentru Ilovemusic1234):

Ma bucur ca iti place, majoritatea sunt triste dar imi plac povestile lor, acele 2, 3, 4 minute poti sa le traiesti cu ei, muzica nu zgomot

Cam pe la inceputul verii am inceput sa ascult acest gen de muzica si consider ca mi se cam potriveste laughing ( ca sa zic asa)
Daca si tu sustii acest gen, iti recomand mix-urile realizate de la cei de la La belle musique sau La belle mixtape. Oricum daca scrii pe Youtube vei gasi. Iti recomand si Mr suicide sheep(nu prea stiu melodiile lor, dar tot de genu asta sunt) si Sensual Musique happy
Auditie placuta :*

Multumesc, La Belle Musique sunt si eu abonat una din prefereta este Oh Wonder - Landslide, de celelate nu stiam si daca tot suntem la categoria asta recomand si canalul Melancholy. O seara frumoasa in continuare.

Mersi muult.La fel :*
Apropo, daca tu stii, in ce gen de muzica se incadreaza astea? Un fel de indie sau ce? happy

Da,un amestec de genuri sau cel putin la unul din artisti cum ar fi Alina Baraz & Galimatias R&B e "infused pop and sample-based electronic music"(m-am uitat pentru ca, credeam ca e romanca happy )

Waa. Infused pop laughing nici nu m-as fi gandit laughing Mersi fain happy

Multumesc de funda, dupa muzica asta urmatorul nivel dupa ce mai trece un timp si incepe sa iti placa si
Michael Buble - https://youtu.be/-d4OVHvWZEQ?t=1m59s
Sam Smith - https://youtu.be/sJZ1WLumqu0
happy

Il stiu si pe Buble.Are niste melodii dragute.Cel mai mult imi place Lost si Close your eyes happy
Cu placere :*

Am mai gasit ODESZA. Dupa ce mi-ai zis de Alina Baraz, Youtube-ul mi-a sugerat si trupa asta.In momentu asta ascult si chiar suna fain

Observ ca nu pare au cuvinte in piesele lor iar mie imi cam plac vocile frumoase si interesante

In general instrumentalul e fain happy

Vad ca avem gusturi asemanatoare in materie de muzica, pot sa te adaug ca prieten? poate pentru viitoare sugestii si nu numai.

Absolut happy