| 2NE1cl a întrebat:

Care va place mai mult Big bang sau Shinee?

Răspuns Câştigător
| MaryaLovGD a răspuns:

Eu ii iubesc pe Big Bang. Sunt trupa mea favorita din toate timpurile. Si Shinee sunt buni, dar Big Bang au hit-uri mult mai bune si tari, sparg toate top-urile si sunt mereu super si cool. Sa ai o zi frumoasa.

6 răspunsuri:
| KimEunHee a răspuns:

Pai, nu stiu exact... Amandoua imi plac la fel de mult. Daca ar fi sa aleg de la fiecare agentie cate o trupa preferata de baieti ar fi cam asa: SM - SHINee; YG - Big Bang; JYP - JJ Project si 2PM (le iubesc la fel de mult); FNC - CN BLUE; Pledis - NU'EST si tot asa. Fiecare trupa are stilul ei propriu si unic pe care pur si simplu il ador si nu ma pot rezuma la o singura trupa. Asa ca le consider pe toate de mai sus la fel de bune si imi pare rau ca nu ti-am putut raspunde cu un raspuns exact. happy Asta sunt eu, parerea mea. happy La fel ar fi si in cazul trupelor de fete.

| 2NE1cl explică (pentru KimEunHee):

Buna Elena! Scuze ca nu ti-am dat tie funda, dar am zis sa o dau MARYALOVGD pentru ca a raspus prima

| powerofasmile a răspuns:

Big baaaaaang. De ce? Asi zice de aia bre' da sa dam si o explicatie. Experienta big bang > shinee talent big bang >shinee, nu am nimic cu shinee dar nu-mi plac deloclaughing..Si nu prea-mi place e prin SM ent. Big bang sunt cunoscuti intern. si chiar mondial si nu poti nega asta.happy Ar fi multe exemple de dat dar se intelege de la sine.

| andreeadragnea7 a răspuns:

Amandoua:X:X dar mai mult Big Bang:X:X

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat