| AdaIoana18 a întrebat:

Ce parere aveti despre Madalina si Edy Talent? Mie imi place foarte mult melodiile pe care le canta Te iubesc, hai saruta-ma, arfe de vedeta... dar voua ce melodii va plac?

19 răspunsuri:
| hiphopbeatz a răspuns:

Pot sa pun pariu ca tie ITI PLAC aceste melodii.

pace!

| ecristinamc a răspuns:

Edy Talent stiu ca e [iticu' ala de la mare cu degete foaret lungi si subtiri, cu figuri, cu guleru de la cravata ridicat si cu microfonu' tinut ca un ''jmecher''. Madalina sincer nu stiu cine e si cand o mai fi aparut dar un lucru e clar.Alti pampalaik!

| D A R i U t S s A a răspuns:

Mai. daca asculti manele. asculta. si eu ascult. dar in acest timp invata sa si scrii.happy
Se zice:mie imi plac.foarte mult melodiile. etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place limba romanahappy

Răspuns utilizator avertizat
| AdaIoana18 explică:

Imi pare rau dar nu am observat greseala de ortografie normal ca stiu ca nu se scrie imi place ci imi plac dar nu am fost atenta...

| Ana a răspuns:

De Madalina n-am auzit, cine e?, de Edy ce sa spun, imi place cum canta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place rau ma oftic si pare o nebunie

Răspuns utilizator avertizat
| AdaIoana18 explică:

Pentru madutzu Madalina este fata care canta cu Edy este draguta si are o voce placuta asc pe youtube arfe de vedeta sau te iubesc feat Edy...

| Aidan a răspuns:

"Mie imi place melodiile" Se scrie "Mie imi plac melodiile"
Mai bine ai invata la romana decat sa asculti manele

| Razvan a răspuns:

La nebunie imi plac melodiile lor care este atat de frumosh impreunabatting eyelashes
Invidia dujmanylor. Abia astept sa vina si pe meleagurile oltene aceste greturi sa stiu sa ma inarmez cu rosiidevil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super cuplu sa o tina tot asa as vrea sa o cunosc pe madalina sa fac un dueet cu ea

| mariusciocan a răspuns:

raised eyebrows :-&. pe sistem termoizolant, hai fata mea misca bucilii. Palalilooo, mi-ai mancat zilele sa moara sa faca. Aolo, shoot yourself

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine ca observati voi greselile astia care stiti gramatica, da voi cand scrieti repede nu mai gresiti, nu imi spune-ti voi mie ca stai si scrie cuvant cu cuvant si mai si verifici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si Adryutza mie imi place cum canta Madalina dar parca canta mai super singura decat cu piticu.

| costynel23 a răspuns:

Baieti cautati pe youtube madalina - nota 10 si o sa vedeti acolo cine e. E superba fata la cum arata si cum danseaza nu mai zicwinking

| costynel23 a răspuns:

Buna! de Edy talent nu zic nimic dar de Madalina pot sa spun ca nu prea are voce dar are corp bestial si e si frumoasa si asta le compenseaza pe toate. daca vreti cautati pe youtube Edy talent & Madalina - Nota 10 salutare!

| mada97nnn a răspuns (pentru Razvan):

Spuneti-mi si mie cum o cheama pe madalina tot numele ei va rog ca am uitat