anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine vrea ca Trooper să ne reprezinte anul acesta la Eurovision? happy

Răspuns Câştigător
| Delicacy a răspuns:

Ar fi un progres pentru Eurovision, dar nu şi suficient.Aş fi preferat să ne reprezinte Cargo :p.

43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine-i/ce-i Trooper?

| LakeOfTears a răspuns (pentru anonim_4396):

E o trupa, ma. O trupa.
http://youtu.be/E3Gehw25k8M

| Irena97 a răspuns:

E deplasata trupa pentru genul asta de concurs.

| CautNume a răspuns:

Eu vreau, dar daca iar ne reprezinta niste fiinte de-al de Mandinga sau se califica Guta straight face...

| TheAce a răspuns:

Mi-ar place mult, mai ales pentru ca un scurtmetraj pe care eu il filmez alaturi de o casa de film va avea pe coloana sonora 80% Trooper dar si pentru ca ar fi o realizare pentru rock-ul romanesc. Eu am sperante.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Irena97):

Cum adică deplasată?

| KristalPop a răspuns:

Eu. Astfel de trupe ar trebui să ne reprezinte, nu Mandinga, Guţă sau mai ştiu ce specimene analfabete. Chiar mi-aş dori.

| Shapeshifter a răspuns:

I-am vazut de vreo 4 ori live si nu pot spune ca sunt cine stie ce. Trooper e o trupa slabuta dar care prinde. Bineinteles ca ii prefer pe ei decat pe asa zisii cantareti care ne-au reprezentat anii precedenti.

| Irena97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica nepotrivita. Mie-mi place sa ascult pop la eurovision. Si te rog nu-mi veni cu exemplul Lordi.
Or fi alte concursuri si festivaluri pentru trupele rock unde sa incapa si Trooper, dar nu Eurovisionul. Si alaturarea lui Guta pe aici e fara rost.

| EvaneSScence a răspuns:

Si pe ce loc credeti ca ne-am clasa, daca ne-ar reprezenta Trooper?!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KristalPop):

Şi eu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EvaneSScence):

Nu mă prea interesează, atâta vreme cat ştiu ca nu ne-am facut de râs cu o manea tâmpită la Eurovision. Ca anul trecut.

| Irena97 a răspuns (pentru TheAce):

Pe bune ma? Asta e parerea ta sau doar vrei sa ne spui ce filmezi tu acum?

| Irena97 a răspuns (pentru EvaneSScence):

Lasa, fii linistita ca nu i-ar vota romanii sa ajunga acolo.
Sa vedem pe loc s-ar clasa la noi in tara intai. E plin de ilustri necunoscuti si in muzica.

| TheAce a răspuns (pentru Irena97):

''Ma''? Educatia copiilor de 15 ani ramane precara. Pacat. E parerea mea. Am gusturi eclectice cand vine vorba de arta in toate formele ei, inclusiv muzica. Am sa te ignor acum. Seara frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Irena97):

După câte am observat, majoritatea vor să ne reprezinte "artişti" de genul Inna, Alexandra Stan, Antonia şi alţii.

| EvaneSScence a răspuns (pentru anonim_4396):

Fata de anii trecuti, Mandinga ne-a clasat foarte bine in 2012... Nu cred ca ai motive sa te plangi. Lumea cauta melodii comerciale la concursuri de genul asta. [Eurovisionul fiind descris ca un concurs de muzica pop]. happy

P.S. : Multi oameni sunt interesati de ce punctaj luam, si unde ne clasificam tongue

| EvaneSScence a răspuns (pentru anonim_4396):

Auzi, daca ele sunti cunoscute si apreciate peste hotare, bravo lor! Te deranjeaza cu ceva?!

| fadnox a răspuns (pentru Irena97):

'Or fi alte concursuri si festivaluri pentru trupele rock unde sa incapa si Trooper, dar nu Eurovisionul.' vorbesti de parca ciudatenia asta de rock e orice altceva dar nu un gen de muzica...
'sa incapa si Trooper'-se vede ca n-ai ascultat

| Irena97 a răspuns (pentru TheAce):

Pentru cineva care are parerea:
TheAce a răspuns:
Plec la Bucale e corect.

ai gusturi prea " eclectice" referitoare la muzica si pareri despre educatie pe care nu le respecti.
Afara-i vopsit gardul si-nauntru leopardul.

| Irena97 a răspuns (pentru fadnox):

Tocmai, am ascultat. Dar uita-te si tu la avatarul celor care sunt pro aici si o sa vezi de ce vi se pare normal sa ne reprezinte. Place rockerilor si de aici parerea ca ar fi buna trupa peste tot. Gresit.

| TheAce a răspuns (pentru Irena97):

Am corectat ''Plec la bucale in plec la Bucale si am explicat: tradus corect e merg la Bucuresti''. Dar nah, nu ma pot astepta de la un copil la mai mult. Pacat. Acum chiar te ignor, nu-mi face placere sa discut cu persoane cu iq subunitar.

| Irena97 a răspuns (pentru Delicacy):

Aici sunt de acord. Cargo are un gen de muzica placut, armonios.

| fadnox a răspuns (pentru Irena97):

Si de ce, ma rog, gresit? pentru ca celor cu 'altfel de avatar' decat cel al rockerilor (tu stii, ma gandesc, fascinanta diferenta) nu le place?

| EvaneSScence a răspuns:

Doar pentru ca sunteti rockeri, nu inseamna ca nu trebuie sa ganditi cand spuneti asa ceva. happy Cum spunea si Delicacy, Cargo este o trupa muult mai buna daca v-ati dori neaparat sa ne reprezinte o trupa rock...Lumea voteaza ce cunoaste si ce este pe gustul lor ( preselectiile din Romania). big grin

| Irena97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu m-ar deranja deloc. Nu canta doar din butoane, am vazut la Vocea Romaniei de exemplu ca o pot duce si live. Si cred ca, prin comparatie se potrivesc mai bine cu Eurovisionul. Dar nu sunt favoritele mele totusi.

| Irena97 a răspuns (pentru Delicacy):

Nu. Dar daca s-ar prezenta la Eurovision nu ar veni cu asa ceva. Nici o trupa nu vine doar ca sa se bage in seama ci ca sa castige selectia. Ori cu exemplele tale ar fi un soi de Trooper.

| Holocaust a răspuns:

Nu m-ar deranja daca cei de la Trooper ne-ar reprezenta, dar rezultatul n-ar fi unul satisfacator deoarece nu cred ca exista asa multi ascultatori de metal care sa-i voteze...
Ar merge un rock alternativ gen OCS sau Toulouse Lautrec.Sunt trupe mult mai bune in comparatie cu Mandinga & co...