Ar fi un progres pentru Eurovision, dar nu şi suficient.Aş fi preferat să ne reprezinte Cargo :p.
Eu vreau, dar daca iar ne reprezinta niste fiinte de-al de Mandinga sau se califica Guta ...
Mi-ar place mult, mai ales pentru ca un scurtmetraj pe care eu il filmez alaturi de o casa de film va avea pe coloana sonora 80% Trooper dar si pentru ca ar fi o realizare pentru rock-ul romanesc. Eu am sperante.
Eu. Astfel de trupe ar trebui să ne reprezinte, nu Mandinga, Guţă sau mai ştiu ce specimene analfabete. Chiar mi-aş dori.
O trupă, tataie:
http://www.youtube.com/watch?v=a8PEVV6tt14
I-am vazut de vreo 4 ori live si nu pot spune ca sunt cine stie ce. Trooper e o trupa slabuta dar care prinde. Bineinteles ca ii prefer pe ei decat pe asa zisii cantareti care ne-au reprezentat anii precedenti.
Adica nepotrivita. Mie-mi place sa ascult pop la eurovision. Si te rog nu-mi veni cu exemplul Lordi.
Or fi alte concursuri si festivaluri pentru trupele rock unde sa incapa si Trooper, dar nu Eurovisionul. Si alaturarea lui Guta pe aici e fara rost.
Nu mă prea interesează, atâta vreme cat ştiu ca nu ne-am facut de râs cu o manea tâmpită la Eurovision. Ca anul trecut.
Lasa, fii linistita ca nu i-ar vota romanii sa ajunga acolo.
Sa vedem pe loc s-ar clasa la noi in tara intai. E plin de ilustri necunoscuti si in muzica.
După câte am observat, majoritatea vor să ne reprezinte "artişti" de genul Inna, Alexandra Stan, Antonia şi alţii.
Fata de anii trecuti, Mandinga ne-a clasat foarte bine in 2012... Nu cred ca ai motive sa te plangi. Lumea cauta melodii comerciale la concursuri de genul asta. [Eurovisionul fiind descris ca un concurs de muzica pop].
P.S. : Multi oameni sunt interesati de ce punctaj luam, si unde ne clasificam
Auzi, daca ele sunti cunoscute si apreciate peste hotare, bravo lor! Te deranjeaza cu ceva?!
Doar pentru ca sunteti rockeri, nu inseamna ca nu trebuie sa ganditi cand spuneti asa ceva. Cum spunea si Delicacy, Cargo este o trupa muult mai buna daca v-ati dori neaparat sa ne reprezinte o trupa rock...Lumea voteaza ce cunoaste si ce este pe gustul lor ( preselectiile din Romania).
Nu m-ar deranja deloc. Nu canta doar din butoane, am vazut la Vocea Romaniei de exemplu ca o pot duce si live. Si cred ca, prin comparatie se potrivesc mai bine cu Eurovisionul. Dar nu sunt favoritele mele totusi.
Nu m-ar deranja daca cei de la Trooper ne-ar reprezenta, dar rezultatul n-ar fi unul satisfacator deoarece nu cred ca exista asa multi ascultatori de metal care sa-i voteze...
Ar merge un rock alternativ gen OCS sau Toulouse Lautrec.Sunt trupe mult mai bune in comparatie cu Mandinga & co...
Közmyn17 întreabă: